Flamengo Başkan Yardımcısı Marcos Braz: Jorge Jesus Geri Dönmek İstedi

İsa Kethüda
27.09.2022 - 13:28 | Son Güncellenme: 27.09.2022 - 13:39

Fenerbahçe haberleri... Brezilya Ligi takımlarından Flamengo Başkan Yardımcısı Marcos Braz, Jorge Jesus'un mayıs ayında geri dönmek istediğini söyledi.

Flamengo Başkan Yardımcısı Marcos Braz: Jorge Jesus Geri Dönmek İstedi

Brezilya Serie A Ligi ekiplerinden Flamengo Başkan Yardımcısı Marcos Braz'dan flaş, Jorge Jesus itirafı geldi. İşte detaylar...

Fotomaç'ın derlediği habere göre; Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü hocası Jorge Jesus, Brezilya'da manşetleri süslemeye devam ediyor. Sarı lacivertlilerde, takıma golcü kimlik kazandıran Jesus, geçmişte de bunun örneklerini yapmıştı. Atak futbolunu benimseyen Jorge Jesus, Brezilya temsilcisi Flamengo ile de kupalar kazanmıştı.

Jorge Jesus, Brezilya'da manşetlerde

Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü hocası Jorge Jesus, Brezilya'da manşetleri süslemeye devam ediyor. Sarı lacivertlilerde, takıma golcü kimlik kazandıran Jesus, geçmişte de bunun örneklerini yapmıştı. Atak futbolunu benimseyen Jorge Jesus, Brezilya temsilcisi Flamengo ile de kupalar kazanmıştı.

Bununla beraber ayrılığının ardından Flamengo, pek de iyi zamanlar geçirmemişti. Özellikle Paulo Sousa ile formsuz bir süreç yaşayan Flamengo, Mayıs ayında büyük bir kriz yaşamıştı.

Jesus'un, Flamengo'ya geri dönmek istediği ifade edildi

Bu esnada Jorge Jesus'un, Flamengo'ya geri dönmek istediği ifade edildi. Konuya ilişkin Reis da Resenha podcastine Flamengo Başkan Yardımcısı Marcos Braz konuştu.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe, Gabigol'a transfer teklifi yaptı mı? Menajeri konuştu...
Habere Git

Braz yaptığı konuşmada, Mayıs ayında Jesus'un geri dönmek istediğini söylediğini ifade etti.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'de Beşiktaş derbisi gerçeği! Jorge Jesus...
Habere Git

İşte Marcos Braz'ın Jorge Jesus ile ilgili yaptığı o konuşma:

"Jorge Jesus'u, Brezilya'daki çoğu kişiden iyi tanıyorum. Onua tanıdıklarını sanan bazı insanlar var ama hepsinden daha iyi tanırım. Onu Mayıs ayında görmedim, mesaj dahi göndermedim, konuşmadım bile. Çünkü o zamanlar bir hocamız vardı (Paulo Sousa) ve çok kötü durumdaydık.


Eğer onunla (Jesus) konuşsaydım, durumu daha da kötü bir hale çevirebilirdim. Sonra başka bir antrenör geldi ve o zaten, başka bir yerdeydi. (Fenerbahçe). Her şey değiştiğinde onunla birkaç kez konuştum."

Senin için hazırladığımız haberler