Flaş açıklama: "Beşiktaş'a transferi için Umut Güner ile görüştük"

06.12.2018 - 12:09 | Son Güncellenme: 06.12.2018 - 09:13

Flaş açıklama: "Beşiktaş'a transferi için Umut Güner ile görüştük"

Beşiktaş’ın transfer listesindeki 17 yaşındaki Orkun Kökçü’nün babası, “Fenerbahçe ile görüşmedik, biz ailece Beşiktaşlıyız” ifadelerini kullandı.

Babasından flaş sözler

Beşiktaş'ın transfer listesinde olan Feyenoord Kulübü'nün genç yıldızı Orkun Kökçü'nün babası Halis Kökçü dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Ailece Beşiktaşlı

Oğluna Türkiye'den bir çok talep olduğunu dile getiren baba Kökçü; "Orkun şu anda Feyenoord'un oyuncusu. Bizim birebir görüştüğümüz Beşiktaş var. Orkun da Beşiktaş'a sıcak baktı. Bizim F.Bahçe ile en ufak bir görüşmemiz olmamıştır. Beşiktaş ile görüşmelerimiz sürüyor" dedi.

Yöneticilerle görüştüler

Baba Kökçü, aile Beşiktaşlı olduklarını ifade etti ve transfer konusunda siyah-beyazlı yöneticilerle irtibata geçtiklerini aktardı. 

"Umut Güner ile görüştük"

Baba Kökçü sözlerini şu şekilde tamamladı; 

"Orkun profesyonel bir oyuncu. Bizler ailece Beşiktaşlıyız. Orkun da çocukluktan bu yana Beşiktaşlı. Fakat sonuçta profesyonel bir futbolcu. Umut bey (Güner) ile görüşmelerimiz oldu. Onların talepleri de oldu ve memnun olduk. Burada kulüplerin anlaşması ve Orkun için sunulacak proje önemli. Her şey profesyonel bir çerçevede gidiyor. Burada takımların anlaşması önemli. İnşallah profesyonel bir şekilde bu iş çözülecek." (Haber1903)

Senin için hazırladığımız haberler