Flaş açıklama: 'Galatasaray her hâlükârda seçime gidiyor'

03.04.2019 - 15:57 | Son Güncellenme: 03.04.2019 - 18:57

Flaş açıklama: 'Galatasaray her hâlükârda seçime gidiyor'

Galatasaray'ın esik yönetim kurulu üyesi ve daha öncesi seçimlerde başkan adayı olan Prof.Dr. Ahmet Özdoğan, kulübün her halûkârda seçime gideceğini söyledi. Olası adaylığıyla ilgili açıklama yaptı. 

100 MİLYON DOLAR BULMAK GEREKİYOR

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Özdoğan, "Bir algı operasyonu yapıldı. Galatasaray malî olarak daha iyiye gidiyor denildi; ama gerçek öyle değil. Geçen sezona oranla daha az zararla kapattı. Şampiyonlar Ligi'ne katılmasına rağmen, devletin stopaj desteğine rağmen. Geçen sezona oranla kulübe 33 milyon Euro para girmiş olmasına rağmen, Galatasaray bu sezonu da zararla kapattı. Galatasaray sponsorluk vb. yoluyla 100 milyon dolar bulmak zorunda. Bugünkü dünyada Galatasaray bunu bulabilecek markaya sahip. Bu bulanabilir" dedi. 

'SEÇİM ZORUNLU, KAÇMAK GENEL KURULU KARŞINIZA ALMAK DEMEKTİR'

Özdoğan, "Seçim süreci başladı. Kim kulübü toparlayacaksa o kişinin aday olması ve desteklenmesi gerekir. Galatasaray seçimden kaçamaz; çünkü kulübün tarihinde ilk kez denetleme kurulu ibra edilmemiştir. İbra edilmeyen bir denetim kurulu olduğu için şu anda Galatasaray denetlenememektedir. Kurulun görevi bitmiştir; bu nedenle seçim zorunludur. Yönetim seçim tarihini açıkladığında en az 2-3 adaylı bir seçim olacaktır. Galatasaray genel kurulu bize hangi görevi verirse biz onu yaparız.  Bütünleştirici bir adayın etrafında Galatasaray birleşmeli.  Herhalûkârda Galatasaray'da bir seçim var. Seçimden kaçmak genel kurula karşı gelmektir. Bu, Galatasaray'da kabul edilebilir değildir" şeklinde konuştu. 

Senin için hazırladığımız haberler