Flaş açıklama: "Golcü oyuncu Galatasaray'dan teklif geldiğini söyledi..."

26.07.2019 - 16:37 | Son Güncellenme: 26.07.2019 - 19:37

Galatasaray'da transfer çalışmalar devam ediyor. Galatasaray'ın eski sportif direktörü Cenk Ergün, Falcao ve Kalinic transferinde son durumu açıkladı. Peki Diagne'ye talip var mı? İşte detaylar...

Flaş açıklama: "Golcü oyuncu Galatasaray'dan teklif geldiğini söyledi..."

Galatasaray'ın eski sportif direktörü Cenk Ergün, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programına bağlanarak Özgür Sancar'ın sorularını yanıtladı. Galatasaray'ın transfer çalışmaları hakkında bilgi veren Ergün, Falcao'nun Galatasaray'a transferinin çok zor olduğunu ifade etti.

Deneyimli spor adamı Cenk Ergün'ün açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Kulüplerin ekonomik durumu hakkında...

Büyük kulüplerin ekonomik olarak düzlüğe çıkacağına inanıyorum. Türkiye'de futbol çok önemli, bunun yok olmasına izin verilmez. En büyük tutkumuz olan futbolun devam etmesi için yapılan planlar uygulanıyor. Kısa vadede toparlanacaktır.

"Kendinizi gelirinize göre ayarlamalısınız"

Fortuna Sittard'da denk bütçeyle hareket ediyorduk. Futbolcu yetiştirip daha büyük kulüplere gönderiyorduk. Hem yetiştiren kulüp yaşamaya devam edecek. Kendimizi gelirlerimize göre ayarlamamız gerekiyor.

"Diagne'nin anlaştığı bir takım yok"

Diagne'nin menajerini yıllardır tanırım. Ara sıra irtibatımız devam ediyor. Kısa süre önce konuştuk. Herhangi bir gelişme olmadığını söyledi. Talip olan takımların olduğunu söyledi. Gitmesini gerektiren bir anlaşma yok. İki gün önce söyledi. Ben Diagne'nin satılacağını düşünüyorum ama.

Falcao'nun Galatasaray'a transfer olacağı doğru mu?

Falcao konusunda hiçbir bilgim yok. Bu konuyla ilgili kimseyle konuşmadım. %50-%50 diyorlar. Ben inanıyorum buna. Bence %49'a %51'e. Bir futbolcunun Türkiye'de oynamak istemesi çok normal. Çok güzel stadyumlar, futbolun dışında gösterilen ilgi ve alaka. Bizim ekonomik gücümüz azalırken, Avrupa'daki orta sıradaki takımların ekonomik gücü artıyor.

"Galatasaray'dan teklif geldiğini söyledi..."

Kalinic, bana Galatasaray'dan direkt ya da endirekt bir şekilde teklif geldiğini söyledi. Bu işte menajerler var, aracılar var. Eğer bu transfer olursa kiralık olarak gerçekleşir.

Senin için hazırladığımız haberler