Flaş açıklama: Maç hükmen Beşiktaş'ın lehine olur!

19.04.2018 - 16:11 | Son Güncellenme: 19.04.2018 - 16:11

Flaş açıklama: Maç hükmen Beşiktaş'ın lehine olur!

Ünlü yorumcu Erman Toroğlu, Fenerbahçe - Beşiktaş derbisini A Spor'da değerlendirdi.

İşte detaylar...

Maç önü değerlendirmesi

Maç önü değerlendirmesinde Erman Toroğlu, "Değişik bir maç olacak. Gerginlik konusunda akıllanmışlardır. Çift sarıdan kırmızı kart olabilir. Sert maç olabilir. Ligdeki şampiyonluk garanti değil, elde bir olacak" ifadelerini kullandı. 

Fatih Terim'e de göndermede bulunan Toroğlu, "Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in yaptığı hatayı yapmamışlar. İdeal kadroyla çıkmış iki teknik adam. Galatasaray'da bir tane santrfor var. İkinci adam yok! Başakşehir maçında o gol olmasaydı, maç biter miydi?" dedi.

Türkiye Kupası finaline de değinen Toroğlu, "Finalde maç uzayabilir. Akhisar için rakip fark etmez. Okan Buruk gollerden sonra çok sevinemedi ama maçtan sonra çok keyifliydi. Maçtan çok sevinemedi.  Ülkemizde hakeme güven yok! Bu hakem camiasının tutumundan olmuş. Fenerbahçe'nin stadyumunun diğer stadyumlardan farklı onları devlet yaptı, Fenerbahçe bu stadyumu kendi parasıyla yaptı" diye konuştu. 

Erman Toroğlu Beşiktaş'ın bu akşam maçı kazanması gerektiğini vurguladı: Bugün kazanması gereken Beşiktaş. İlk maçın skoru Fenerbahçe'ye yarıyor!

'Beşiktaşlı futbolcular çok gergin'

Beşiktaşlı futbolcuların ilk yarıda gergin olduğunu aktaran Erman Toroğlu, "Tosic ve Caner ikinci sarı kartı görebilir. Oyun 11'e 11 oynanırken Beşiktaş'ın bariz üstünlüğü vardı. Çünkü; futbolcu kalite farkı var. Fenerbahçe'nin futbol yapısı bu. Fenerbahçe'den eksilme olmaz gibi görünüyor. Beşiktaşlı futbolcular çok gergin. Caner'in sinirli olması normal tepkiler var. Sahanın içerisine madde atanlar geri zekalılar. Fenerbahçe'nin Beşiktaş 10 kişi kaldıktan sonra üstünlüğü yoktu!" şeklinde konuştu.

'Valbuena ortalığı karıştırır'

Erman Toroğlu Fenerbahçeli futbolcu Valbuena'ya da ayrı bir parantez açtı: Valbuena oikinci yarıda rtalığı karıştırır. Pepe, Galatasaray maçında oynayacak mı? Bu çok konuşulur.

'Hükmen maç Beşiktaş'ın lehine olur'

Maçın tatil edilmesinin ardından konuşan Erman Toroğlu, "Hükmen maç Beşiktaş'ın lehine olur. Bu işten Fenerbahçe çok büyük bir zarar görür. Aziz Yıldırım veya Ali Koç mücadelesi yaparsan Beşiktaş'ın suçu ne? Burada provakatörlerde olabilir. Fenerbahçe - Galatasaray maçında hakemin başına 5 dikiş atıldı. Maç devam etti.  Ben, 'maç tatil edilmeli' dediğim için Digiturk'ten atıldım. O zaman ben tukaka oldum.  Maçı devam ettiren hakem şimdi yorum yapıyor" açıklamasında bulundu. 

Erman Toroğlu, gazeteci Emre Bol'a da sert ifadeler kullandı: Bence bu maçta pozisyon falan konuşmayalım. Emre Bol'un konuşmasını dinledim. Bu nedir? Bu işe Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş gözüyle bakmayın. Şenol Güneş'in fikrine saygı duyayacaksın. Emre Bol resmen saçmaladı! Bunu yaparsak işin içinden çıkamayız! Bu maçı tekrar oynatan hakemin lisansını yırtarım! 

Senin için hazırladığımız haberler