Inter Miami ortaklarından Jorge Mas: "Messi'yi Transfer Etmek İstiyoruz"

İsa Kethüda
26.02.2022 - 15:16 | Son Güncellenme: 26.02.2022 - 17:33

Transfer haberleri... Amerikan Birinci Futbol Ligi (MLS) takımlarından Inter Miami Kulübü'nün ortaklarından Jorge Mas, Messi'yi transfer etmek istediklerini söyledi.

Inter Miami ortaklarından Jorge Mas: "Messi'yi Transfer Etmek İstiyoruz"

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Amerikan Birinci Futbol Ligi (MLS) ekiplerinden Inter Miami Kulübü'nün ortaklarından Jorge Mas, Lionel Messi'yi hala transfer etmek istediklerini söyledi. 

"Messi'nin Inter Miami'de forma giymesini istiyoruz"

Fransız basınına konuşan Mas, "Lionel Messi hala dünyanın en iyi oyuncularından ve hala çok yetenekli. David Beckham'ın onunla iyi bir ilişkisi var. PSG'den ayrılırsa Inter Miami'de forma giymesini, bu takımın bir parçası olmasını istiyoruz. Bu olabilir mi? Bunun için zorlayacağız. Ben bu konuda iyimserim. Bu olabilir mi? Bu bir olasılık" dedi. 

Beckham: "En iyi oyuncuları istediğimi söyledim"

Inter Miami'nin bir başka ortağı David Beckham ise, "Her zaman kulübümüz için en iyi oyuncuları istediğimi söyledim çünkü bir beklenti var. Bu projeye başladığımda insanlar, 'Ronaldo geliyor, Messi geliyor' gibiydi. Günün sonunda ister gençlerle, ister yıldızlarla olsun her şeyden önce kazanmak zorundayız. 

Taraftarlarımız takımda yıldız oyuncu olursa mutlu olacaklardır. Ancak genç oyuncuların akademimizden gelip MLS kazandıklarını görürlerse daha da mutlu olacaklardır" şeklinde konuştu. 

Messi, Amrika'dan ev almıştı

Bilindiği üzere, Arjantinli yıldız Lionel Messi daha önce yaptığı açıklamada Amerika'da yaşamanın hayali olduğunu söylemişti. Messi daha sonra da deniz manzaralı bir ev satın almış ve 8 milyon Euro ödemişti.

İlgini Çekebilir
Olay açıklama: Trabzonspor, Arda Güler için Fenerbahçe'nin kapısını çaldı!
Habere Git

Messi'nin sözleşmesi 2023'te sona eriyor

Öte yandan, Lionel Messi'nin PSG ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2023 yılına kadar devam ediyor. Yıldız oyuncu bu sezon forma giydiği 22 maçta 7 gol ve 9 asist kaydetti. 

İlgini Çekebilir
İspanyol basını James Rodriguez transferini duyurdu! Galatasaray...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler