Flaş açıklama: "Süper Lig'den teklif aldım"

07.08.2020 - 15:29 | Son Güncellenme: 07.08.2020 - 15:40

Ekin Bulut haberleri.. İsveç Ligi ekiplerinden Vasalunds forması giyen Ekin Bulut, Süper Lig'den transfer teklifi aldığını açıkladı. Peki, Ekin hangi takımdan transfer teklifi aldı? İşte detaylar...

Flaş açıklama: "Süper Lig'den teklif aldım"

İsveç 3. Lig ekiplerinden Vasalunds IF forması giyen Ekin Bulut, Süper Lig'den teklif aldığını açıkladı. Bulut, "Hayalim Süper Lig'de forma giymek" dedi. 

Bulut, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a konuştu.

"İyi başladım maçlara ve 8 gol attım"

Sezona geç başladıklarını belirten Bulut, "Sezon geç başladı ve ikinci sıradayız. Amacımız tabii ki şampiyon olmak ve elimizden geleni yapacağız. Üçüncü ligdeyiz" açıklamasını yaptı.

'Pandemi süreci orada nasıl geçiyor?' sorusuna Bulut, "Hayat burada normal ama koronavirüsten dolayı çok tepkiler oldu. Çünkü sayı burada da çok yüksek. Normal maçlar oynanıyor ama seyirci yok. Ben iyi başladım maçlara ve 8 gol attım. Umarım böyle devam ederim" dedi. 

"Hayalim Süper Lig'de forma giymek"

Hayalinin Süper Lig'de forma giymek istediğini ifade eden Bulut, "Türkiye'den teklifler aldım ama takımları söylemek  istemiyorum. Süper Lig'den takip eden birkaç takım var ama teklif almadım. Hayalim Süper Lig'de oynamak. Kısa bir süre içerisinde karar vereceğim. İsveç 1. liginden de teklif aldım ama bunu söyleyemem.

"Milli takımda da oynamak istiyorum"

4 büyük takımdan teklif almadım ama umarım bir gün teklif ederler. En büyük hayalim Süper Lig'de forma giymek. Milli takımda da oynamak istiyorum. İnşallah bir gün o da olur. Forvet oynuyorum ama forvet arkası da oynayabiliyorum sisteme göre. Çocukluğumdan beri Süper Lig'i takip ediyorum. Arkadaşlarım La Liga'da, Premier Lig'de forma giymek istiyor ama ben Süper Lig'de forma giymek istiyorum" şeklinde konuştu. 

"İsveç tarihinin en iyisi Zlatan Ibrahimovic"

Son olarak İsveç tarihinin en iyi futbolcusunun Ibrahimovic olduğunu söyleyen Bulut, "İsveç futbol tarihinin tartışmasız en büyük futbolcusu tabii ki Zlatan Ibrahimovic'tir. Ibrahimovic, turist olarak Türkiye'ye gelir. Futbolcu olarak gelse 3 büyüklerden birine gelir diye düşünüyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

6 gol 2 asist

Öte yandan bu sezon 5 maçta sahaya çıkan 23 yaşındaki santrfor; 6 gol ve 2 asist kaydetti.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler