Flaş açıklama: "Trabzonspor kayyımda olması gerekirken..."

18.04.2019 - 18:15 | Son Güncellenme: 18.04.2019 - 15:15

Trabzonspor Yönetim Kurulu Danışmanı Ali Kemal Denizci, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programına bağlanarak gündeme dair önemli açıklamalar yaptı. Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan Ali Kemal Denizci'nin açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

"Trabzonspor gençleri kazandı"

Bizim planlarımız farklı şekilde devam ediyor. Trabzonspor kayyımda olacabilecekken şu an bu haldeyiz. Bütün insanların özlemle baktığı bir Trabzonspor var. Bizim yıllardaki Trabzonspor'a benzeyen bir hava var. Trabzonspor yapılanma içinde. Yarınlara daha güvenle bakma düşüncesinde. Trabzonspor bu gençleri kazandı.

Müthiş bir güven, saygı ve sevgi var. Bu bizi son derece mutlu ediyor. Beklentimiz bunlar. Amacımız bu düzeni bozmamak.

"1 lira gelirimiz yok"

Trabzonspor'un 1 lira geliri yokken çok borcu var. Bunun üstüne yabancı futbolcular alıp şampiyon olmak için oynarsa eskiye dönmüş oluruz. Biz bu yönetime, futbolculara ve teknik kadroya şükranlarımızı sunuyoruz. Acele edersek yanlışlara devam ederiz. Biraz daha beklemekte fayda var.

"Acele etmemesi gerekiyor"

Abdülkadir'in acele etmemesi gerekiyor. 1 sene daha bekleyip daha farklı bir Abdülkadir olarak oraya gidebilir. Barcelona'ya gidip oynaması bize gurur verir. Abdülkadir en azından A Milli Takım'da da kendini ispatlayıp gidebilir. Abdülkadir'in biraz daha o tecrübeyi edinmesi gerekiyor.

Senin için hazırladığımız haberler