Gaziantep FK, Teknik Direktör Erol Bulut ile Yollarını Ayırdı!

Akın Ungan
25.01.2023 - 23:25 | Son Güncellenme: 26.01.2023 - 00:30

Son dakika | Süper Lig'de düşme hattından 1 puan uzakta olan Gaziantep FK'da ayrılık yaşandı. Teknik direktör Erol Bulut ile yollar ayrıldı. İşte detaylar...

Gaziantep FK, Teknik Direktör Erol Bulut ile Yollarını Ayırdı!

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantep FK, ligde kötü bir dönemden geçiyor. Düşme hattının yalnızca 1 puan üzerinde bulunan Kırmızı-Siyahlı takım, flaş bir ayrılık yaşadı.

Erol Bulut ile yollar ayrıldı

İhlas Haber Ajansı'nın (İHA) haberine göre Gaziantep Futbol Kulübü, teknik direktör Erol Bulut ile yollarını ayırdı. Bulut'un Gaziantep temsilcisi ile 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunuyordu. 47 yaşındaki teknik adamın, yarın takımıyla vedalaştıktan sonra Gaziantep'ten ayrılması bekleniyor.

57 lig maçında 65 puan

2021-2022 sezonu başında Gaziantep FK'nın başına geçen Erol Bulut, takımıyla 57 Süper Lig maçına çıkarak 16 galibiyet, 17 beraberlik ve 24 de mağlubiyet yaşadı ve 65 puan topladı. Erol Bulut, Gaziantep ekibiyle Türkiye Kupası'nda ise toplam 8 maça çıkarken 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 de mağlubiyet yaşadı.

İlgini Çekebilir
Bulut gidiyor Kartal geliyor
Habere Git

İlk 4 haftada yenilmedi, sonra 3 puana hasret kaldı

Gaziantep FK, bu sezona iyi başlayan takımlar arasında yer aldı. Erol Bulut yönetiminde lige başlayan ekip, ilk 4 haftada 3 galibiyet, 1 beraberlik aldı. Bu iyi başlangıcın ardından tökezleyen Gaziantep FK, sonraki 5 haftaya 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet ile devam etti.

Ligde 4 galibiyeti var

Bu sezonki performansıyla beklenenin altında kalan Gaziantep FK, çıktığı 19 lig maçında sadece 4 galibiyet elde etti. Bu zaferlerin 3'ünü ligin ilk 4 haftasında alan Gaziantep temsilcisi, 7 beraberlik ve 8 mağlubiyet yaşayarak, topladığı 19 puan ile 13. sırada yer aldı.

9 maçtır kazanamadı

Erol Bulut yönetimindeki Gaziantep FK, 9 haftadır 3 puan hasreti çekiyor. Son galibiyetini 15 Ekim'de Konyaspor deplasmanında elde eden Gaziantep FK, devam eden 9 haftada 4 beraberlik, 5 mağlubiyet yaşadı.

İlgini Çekebilir
Gaziantep FK'da yeni başkan Erol Bulut'u istemedi!
Habere Git

Taraftardan tepki aldı

Özellikle son haftalarda alınan kötü sonuçların ardından Erol Bulut eleştiri oklarının hedefi haline gedi. 47 yaşındaki teknik direktör, Gaziantep FK taraftarından tepki gördü.

Senin için hazırladığımız haberler