Flaş | Aziz Yıldırım kabul etti! Ali Koç ile televizyona çıkıyor

Akın Ungan
08.06.2024 - 20:06 | Son Güncellenme: 08.06.2024 - 20:11

Fenerbahçe'de başkanlığa adaylığını koyan mevcut başkan Ali Koç, kongreyi terk eden Aziz Yıldırım'a televizyon çağrısı yaptı. Yıldırım çağrıyı kabul etti.

Flaş | Aziz Yıldırım kabul etti! Ali Koç ile televizyona çıkıyor

Fenerbahçe camiası bugün Olağan Seçimli Genel Kurul'da bir araya geldi. Başkanlığa aday olan mevcut başkan Ali Koç ile 20 sene kulüpte başkanlık yapmış Aziz Yıldırım karşı karşıya geldi. Aziz Yıldırım, seçimlere başkanlık edecek ismin Vefa Küçük seçilmesinin ardından anti demokratik oylama olduğunu iddia ederek kongreyi terk etti. Ali Koç ise toplantının sonunda kürsüye çıkarak Aziz Yıldırım'ı son kez televizyona çıkarak tartışmaya davet etti.

"Akşam istediğiniz saatte televizyon karşısına çıkalım"

Koç, "Sayın başkan, çok geç değil. Akşam istediğiniz saatte televizyon karşısına çıkalım. Muhterem sebeplerden hakkınızın yendiğini savunabilirsiniz, bize göre öyle değil. Kameralarda kayıtları mevcut. Bizi çok yere şikayet ediyorsunuz, İç İşleri'ne, Emniyet'e de gitmişsinizdir heralde" şeklinde konuştu.

"Tarihte son kez olacak bu çağrı"

Ali Koç, "Fırsat bu fırsat, konuşmanızı yapamadınız burada. Tarihte son kez olacak bu çağrı. İstediğiniz yerde buluşalım ve söylemek istediklerinizi ve ben de size söylemek istediklerimi yüzünüze bakarak söylemek istiyorum" dedi.

İlgini Çekebilir
Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a son çağrı!
Habere Git

Aziz Yıldırım çağrıyı kabul etti

Sports Digitale'de yer alan habere göre Aziz Yıldırım, Ali Koç'un yaptığı çağrıyı kabul etti. Yıldırım, "Sayın Başkan Ali Koç’u aradım. Kendisinin seçeceği bir ulusal kanalda, baş başa, moderatörsüz bir şekilde kendisiyle konuşabileceğimizi ilettim. Kendisinin seçeceği ulusal bir kanalda bu akşam canlı yayına çıkacağız" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler