Flaş Babel iddiası! İtalya...

14.11.2018 - 13:50 | Son Güncellenme: 14.11.2018 - 16:50

Flaş Babel iddiası! İtalya...

Beşiktaş, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Ryan Babel'le henüz anlaşma sağlayamazken, oyuncuyla ilgili transfer iddiaları gelmeye devam ediyor.

 

Corriere dello Sport'un haberine göre; bir süredir Hollandalı yıldızla ilgilenen Fiorentina, bu transferi yaz döneminde gerçekleştirmeyi planlıyor.

Transferin yaz dönemine bırakılma nedeni ise Mor Menekşelerin, Ryan Babel'i bonservis bedeli ödemeden kadrosuna katmak istemesi...

Sözleşmesi hala uzatılmadı

Beşiktaş ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek Ryan Babel'in sözleşmesi hala uzatılmadı. Geçtiğimiz günlerde Haber1903, siyah beyazlıların Hollandalı oyuncuya 2.2 milyon Euro’dan 2+1 yıllık teklif yaptığını yazmıştı.

'Ne olacağını ben de bilmiyorum'

Tecrübeli futbolcu, geçtiğimiz hafta içinde, "Menajerim kulüple görüşüyor. Uzun süredir sessizce bekliyorum... Ne olacağını ben de bilmiyorum" diyerek sitemkâr bir açıklamada bulunmuştu.  (Ajans Beşiktaş)

Flaş iddia!

Yönetimin bütün ısrar ve çabalarına rağmen hala Beşiktaş'la sözleşme uzatmayan Babel, hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı. 

31 yaşındaki oyuncuyla ilgili son olarak İtalyan basınından bir transfer iddiası ortaya atıldı.

32 yaşındaki oyuncunun ise Beşiktaş’ın bu teklifi karşılık 3 yıllık sözleşme ve imza parası dahil yaklaşık 3.3 milyon Euro istiyor.

2016-2017 sezonunun devre arasında Beşiktaş'a bedelsiz transfer olan Ryan Babel, forma giydiği 88 resmi müsabakada 29 gol atarken 12 de asist yaptı.

Fatih Terim'e çok yakın bir Galatasaraylı eski oyuncu, Babel'le anlaştıklarını ve sezon sonunda oyuncunun Sarı-Kırmızılı takıma transfer olacağını söyledi.

Babel için flaş Galatasaray iddiası!

Senin için hazırladığımız haberler