Flaş | Barış Alper Yılmaz Londra'da! Premier Lig devi devrede

Akın Ungan
19.07.2024 - 09:16 | Son Güncellenme: 19.07.2024 - 13:10

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Barış Alper Yılmaz, EURO 2024'ün ardından Londra'ya gitti. Premier Lig devi Liverpool transfer için devreye girdi.

Flaş | Barış Alper Yılmaz Londra'da! Premier Lig devi devrede

AJANSSPOR HABER

Gelecek sezona şampiyonluk parolasıyla hazırlanan Galatasaray transfer çalışmalarını sürdürüyor. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan Sarı-Kırmızılılar kemik kadroyu koruyarak takviyelerle güçlenmeyi hedefliyordu. Fakat sezon içinde yaşadığı çıkışla dikkatleri üzerine çeken Barış Alper Yılmaz transferin gözdesi haline geldi.

Galatasaray'da sezona kanat pozisyonunun 3'üncü tercihi olarak başlayan Barış Alper Yılmaz, Wilfried Zaha ve Kerem Aktürkoğlu'nu forma rekabetinde geride bırakarak 11 oyuncusu haline geldi. Sezon sonu 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2024) A Milli Takım formasıyla kendini gösteren genç futbolcu uluslararası arenada da beğeni topladı.

Premier Lig takımları sıraya girdi

Barış Alper Yılmaz'ın çizdiği grafik Avrupa takımlarının dikkatini çekti. Özellikle Premier Lig'den Liverpool, Tottenham, West Ham United gibi takımlar milli futbolcuyu radarına aldı.

İlgini Çekebilir
Merih Demiral bombası! Fenerbahçe ile anılmıştı, ezeli rakip devreye girdi
Habere Git

Liverpool'dan 30 milyon Euro

Premier Lig devi Liverpool'un Barış Alper Yılmaz'ı kadrosuna katmak için harekete geçtiği ifade edildi. İngiliz kulüp Galatasaray ile temasa geçerek 30 milyon Euro teklifte bulundu.

Barış Alper Londra'da!

Öte yandan Barış Alper Yılmaz'ın EURO 2024'ün ardından Londra'ya gitmesi Liverpool iddialarını güçlendirdi. Yıldız futbolcu Londra'dan bir fotoğraf paylaştı.

Barış Alper Yılmaz'ın 2023/24 sezonu performansı

2023/24 sezonunda Galatasaray formasıyla 55 maça çıkan Barış Alper Yılmaz, 7 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. 24 yaşındaki kanat oyuncusu 12 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler