Flaş! Berna Gözbaşı, Kulüpler Birliği toplantısını terk etti!

28.07.2020 - 15:03 | Son Güncellenme: 28.07.2020 - 15:03

TFF Süper Lig ekiplerinden Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, Kulüpler Birliği toplantısını neden terk etti? Berna Gözbaşı'nı kim ikna etti? İşte detaylar...

Flaş! Berna Gözbaşı, Kulüpler Birliği toplantısını terk etti!

AJANSSPOR-HABER

Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, Kulüpler Birliği toplantısını terk etti. Kasımpaşa Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Saraç, Berna Gözbaşı ile konuştuktan sonra ikna etti ve beraber içeri girdiler.

 

Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, devam eden Kulüpler Birliği Vakfı toplantısını terk etti. Başkan Gözbaşı, Kayserispor İstanbul Temsilcisi Muhammed Ali Temel ile birlikte toplantının yapıldığı otelin dışarısına çıkarak bir süre görüşme gerçekleştirdi. Görüşme sırasında Berna Gözbaşı’nın hararetli konuşmaları dikkat çekti. Kasımpaşa Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Saraç Başkan Gözbaşı’yı sakinleştirmek için yanına geldi ve daha sonra beraber toplantıya geri döndüler.

 

Bilindiği üzere Berna Gözbaşı, ligin son hafta mücadelesinde Trabzonspor'a sahalarında 2-1 mağlup oldukları karşılaşma sonrası maçın hakemine sitem etmişti. 

"Sonuna kadar mücadele ettik ama bugün biz katledildik"

Konuşması sırasında gözyaşlarını tutamayan başkan Gözbaşı müsabaka hakemi Cüneyt Çakır'a tepki göstererek, "Bugün bizim hakkımız gasp edildi. Buradan isyan ediyorum. İptal edilen gol, verilmeyen penaltı... Bizim oyuncumuz düşüyor bizim oyuncumuza sarı kart veriyor. Sonuna kadar mücadele ettik ama bugün biz katledildik. Adalet istiyorum, bir şehrin kaderi ile bu kadar oynanmamalıydı. Bugün Cüneyt Çakır bizden ne istedi anlamıyorum. Biz bu ligde kalmayı hak ettik. Bu böyle olmamalıydı" ifadesini kullanmıştı.

''Cüneyt Çakır, maçı katletmiştir''

Hes Kablo Kayserispor Basın Sözcüsü Mustafa Tokgöz ise, ''Bugüne kadar hakemler hakkında tek kelime dahi konuşmadık. Sırf Süper Lig oynansın diye tek açıklama yapmadık. Avrupa'da en büyük maçı yöneten Cüneyt Çakır, maçı katletmiştir. Biz düştük, eğer bunu bilerek yapan varsa gözü aydın olsun. Bugün bu kulübe yazık edilmiştir. Hiçbir pozisyonumuzun kontrol edilmemesi, VAR'a gidilmemesi bizim canımızı almıştır. Tüm Kayseri'den özür dileriz.'' şeklinde açıklama yapmıştı. 

Senin için hazırladığımız haberler