Küfürlü tehdit iddiasıyla Beşiktaş Asbaşkanı Serhan Çetinsaya'ya suç duyurusu

Akın Ungan
23.08.2023 - 16:37 | Son Güncellenme: 23.08.2023 - 16:57

Beşiktaş Asbaşkanı Serhan Çetinsaya'nın gazeteci Azim Deniz'i ağır küfürlerle tehdit ettiği iddia edildi. Deniz, Çetinsaya'ya suç duyurusunda bulundu.

Küfürlü tehdit iddiasıyla Beşiktaş Asbaşkanı Serhan Çetinsaya'ya suç duyurusu

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, gündemine aldığı Talisca ve Sergio Ramos transferlerinden maliyetlerin yüksek bulunması nedeniyle vazgeçti. Bu duruma itiraz eden Beşiktaş Asbaşkanı Serhan Çetinsaya istifa etti. Gazeteci Azim Deniz, Serhan Çetinsaya'nın istifasını haberleştirdiği için Çetinsaya'dan küfürlü tehdit mesajı aldığını iddia etti.

"Ağza alınmayacak küfürlerde bulunarak tehdit etti"

Gazeteci Deniz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Serhan Çetinsaya'nın kendisini tehdit ettiğini iddia etti. Deniz, "Biraz önce Serhan Çetinsaya mesaj atarak, bir daha haklarında haber yapmamam hususunda ahlaklı namuslu bir aile çocuğunun yapmayacağı ve ağza alınmayacak şekilde küfürlerde bulunarak beni tehdit etti" dedi.

"20 milyon G.Saray taraftarlarına kafa tuttuğunu söyledi"

Deniz, "Evli midir bilmiyorum. Ancak ben o şekilde kendisine cevap vermeyeceğim. Ailesinin yetişme ortamından kaynaklanıyordur. Ayrıca mesajlı tehdidinde 20 milyon Galatasaray taraftarlarına kafa tuttuğunu söyleyerek sen kimsin ki demiş" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta Ramos istifası!
Habere Git

Cumhuriyet Savcılığı'na şikayet etti

İHA'nın haberine göre Azim Deniz, mesajla tehditler savurduğunu iddia ettiği Beşiktaş Asbaşkanı Serhan Çetinsaya'yı Cumhuriyet Savcılığı'na şikayet etti.

Daha önce de şikayet etmiş

Öte yandan gazeteci Azim Deniz’in daha önce de Serhan Çetinsaya'nın sahibi olduğu alışveriş merkezindeki kaçak yapı ile ilgili yaptığı haberler sonrasında üç kez tehdit ve hakaret iddiasıyla Çetinsaya ile ilgili Cumhuriyet Savcılığı'na şikâyette bulunduğu kaydedildi.

Senin için hazırladığımız haberler