Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, Burak Yılmaz ile transfer görüşmesi yaptı

22.04.2022 - 14:21 | Son Güncellenme: 22.04.2022 - 15:23

Formasını giydiği Fransız ekibi Lille'den sezon sonunda ayrılacak olan Burak Yılmaz'la ilgili Beşiktaş'tan flaş bir hamle geldi. Detaylar haberimizde...

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, Burak Yılmaz ile transfer görüşmesi yaptı

Fransa Ligi'nde şampiyonluk yaşadığı Lille'den sezon sonunda sözleşmesinin bitecek olmasıyla ayrılacak olan Burak Yılmaz'ın kariyerine hangi takımda devam edeceği merak konusu olmaya devam ediyor.

Emre Kocadağ, Burak Yılmaz'la görüştü

Eski futbolcu Burak Yılmaz'la ilgilinen kulüpler arasında yer alan Beşiktaş'tan flaş bir hamle geldi. Sözcü'de yer alan habere göre; Siyah beyazlı kulübün Asbaşkanı ve Futbol Şube Sorumlusu Emre Kocadağ 36 yaşındaki golcüyle görüştü.

"Gel futbolu Beşiktaş'ta bırak"

Kocadağ'ın Burak Yılmaz'a, “Hayalini gerçekleştirdin. Şimdi yuvana dönme zamanı. Gel, futbolu Beşiktaş'ta bırak. Takıma şampiyonluk yolunda ağabeylik yap” dedi.

İlgini Çekebilir
Valerien Ismael'den onay geldi! Transferde geri sayım
Habere Git

Başarıya endeksli sözleşme

Tecrübeli golcü henüz Beşiktaş'a net bir yanıt vermedi. Beşiktaş kurmayları, ‘Kral' lakaplı yıldıza, başarıya endeksli bir sözleşme teklifi hazırladı. Hedef, gençlerin ağırlıkta olacağı yeni kadroda, Burak Yılmaz kalibresinde bir yıldızla takıma deneyim kazandırmak.

Beşiktaş, Batsman'i de tutmak istiyor

Yönetim, Batsman lakaplı Michy Batshuayi'yi de elde tutmak amacında. Chelsea ile yapılacak görüşmelerde anlaşma formülü aranacak. Siyah-beyazlılar, zorlu sezonda iki yıldız santrforun takımı taşıyacağına inanıyor.

Senin için hazırladığımız haberler