Flaş çıkış: "Madem paran yok Novak'a o parayı nasıl veriyorsunuz'

12.08.2020 - 10:27 | Son Güncellenme: 12.08.2020 - 10:29

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Filip Novak transferi nedeniyle Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a ne dedi? İşte Riva'daki toplantıda yaşananlar...

Flaş çıkış: "Madem paran yok Novak'a o parayı nasıl veriyorsunuz'

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında Filip Novak transferi nedeniyle ipler gerilmiş durumda. Bordo mavili ekibin başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun geçen günkü toplantıda Ali Koç'u hedef aldığı iddia edildi. 

Novak, 2.5 yıllık Trabzonspor macerasının ardından Fenerbahçe'ye imza atmıştı.

Hürriyet gazetesinin haberine göre Ağaoğlu da bu transferin Fenerbahçe'ye maliyetini öne sürerek Koç'u hedef aldı.

Trabzonspor başkanının, Riva'daki toplantıda, "Novak bizde 700 bin euroya oynuyordu. 900 bin euro önerdik ancak kabul etmedi. 1 milyon 650 bin euroya Fenerbahçe ile anlaştı. 1 milyon euro imza parası ve 1 milyon euro da menajerlik ücreti veriyorlar. Madem paran yok Novak'a 3 milyon 650 bin euroyu nasıl veriyorsunuz" çıkışında bulunduğu kaydedildi. 

Bilindiği üzere Fenerbahçe cephesi kredi ana para ödemelerinin harcama limitlerinden çıkarılmasını talep ediyordu. Pazartesi günkü toplantıda ise Galatasaray ve Trabzonspor'un bu talebe karşı çıktıkları yazıldı. 

Bu iki kulüp de geçen sene Bankalar Birliği ile yapılandırma anlaşması imzalamıştı. Novak ve Mert Hakan transferlerinde ödenen ücretler nedeniyle de Fenerbahçe'nin talebine sıcak bakmıyorlar. 

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz de dün düzenlenen sponsorluk imza töreninde Fenerbahçe'nin Mert Hakan 2-3 kat fazla para verdiğini ifade etmişti.

Senin için hazırladığımız haberler