FLAŞ! Cyle Larin, Beşiktaş için İstanbul'da...

12.01.2018 - 22:03 | Son Güncellenme: 12.01.2018 - 22:03

FLAŞ! Cyle Larin, Beşiktaş için İstanbul'da...

Beşiktaş'ın Cyle Larin transferinde flaş gelişmeler yaşanıyor. Kanadalı forvetin dün akşam İstanbul'a geldiği belirtilirken ABD basınında da transferle ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. 

Beşiktaş'ın uzun süredir transfer etmek istediği Cyle Larin 12 Ocak cuma günü İstanbul'a geldi.

Burada Beşiktaş kulübü yöneticileriyle bir araya gelen Kanadalı forvetin siyah beyazlılarla her konuda anlaşma sağladığı kaydedildi. 

Siyah beyazlı ekip ise Orlando City ve MLS'i ikna etmek için girişimlerini sürdürüyor. 

Pazarlıkların hafta sonu boyunca sürmesi ve transferin en geç salı günü resmiyet kazanması bekleniyor.

Öte yandan Ajans Beşiktaş’ın haberine göre evrakların yetişmesi halinde Larin’in bugün öğleden önce sağlık kontrollerinden geçmesi bekleniyor.

Beşiktaş, Larin için ne kadar bonservis ödeyecek?

İki taraf arasındaki bonservis sorunu da çözülmüş durumda. Buna göre Beşiktaş, bu transfer için 1.5 milyon Euro ödeyecek. 22 yaşındaki oyuncuya ise yıllık 1.6 milyon Euro verilecek.

Umut Güner'den açıklama!

Beşiktaş Transfer Komitesi Başkanı Umut Güner ise İHA'ya yaptığı açıklamada, Cyle Larin’in transfer listesinde olduğunu ve görüşmelerin devam ettiğini dile getirdi. Güner, transferin yarın netlik kazanacağını söyledi.

Larin salı günü mü geldi?

Fanatik gazetesinin haberine göre ise Larin, salı günü Beşiktaş'ın davetlisi olarak İstanbul'a geldi. Transferde pürüzler çıkınca genç oyuncu Antalya kampına katılamadığı belirtildi. Beşiktaş'ın bu transfer için 500 bin dolar ödeyeceği kaydedildi. 

Fakat ABD basınında yer alan habere göre Beşiktaş bu transfer için henüz Orlando City ile temasa geçmedi. MLSSoccer'a konuşan kulüp sözcüsü kendilerine Beşiktaş'tan herhangi bir resmi teklif gelmediğini açıkladı. 

Senin için hazırladığımız haberler