Beşiktaş'ın Kanadalı golcüsü Cyle Larin'e Rusya'dan iki talip var

02.02.2022 - 09:15 | Son Güncellenme: 02.02.2022 - 10:38

Beşiktaş'ın sezon sonunda bitecek sözleşmesini yenilemek için henüz anlaşmaya varamadığı Kanadalı golcü Cyle Larin hakkında flaş gelişmeler yaşanıyor. İşte detaylar...

Beşiktaş'ın Kanadalı golcüsü Cyle Larin'e Rusya'dan iki talip var

Siyah beyazlılar 15 Ocak 2018'den bu yana takımda forma giyen ve Kanada Milli Takımı formasıyla tarih yazan Cyle Larin'in 30 Haziran'da bitecek olan sözleşmesini uzatmak yapılan görüşmelerden sonuç alamadı. 26 yaşındaki golcüyel 2 takım talip oldu. 

Lokomotiv Larin için devrede

Sabah'ta yer alan habere göre; Beşiktaş'ın 6 aydır sözleşme uzatma görüşmeleri yürütmesine rağmen sonuç alamadığı Cyle Larin için Rus ekibi Lokomotiv Moskova yeniden devreye girdi.

Knasnodar da teklif yapacak

Bir diğer Rus ekibi Krasnodar'ın da Kanadalı forvet için Siyah-Beyazlıların kapısını çalmaya hazırlandığı öğrenildi.

İlgini Çekebilir
Atiba'dan Larin'e: Sen gel büyük sözü dinle!
Habere Git

Fransız kulüplerinin de ilgilendiği 26 yaşındaki futbolcunun aklı ise İngiltere Premier Lig'de.
Championship ekibi West Bromwich, Larin'e kiralama teklifinde bulunmuştu.

 

Öte yandan oyuncunun menajeri Nick Mavromaras, İstanbul'a gelerek Beşiktaş yönetimi ile bir görüşme daha gerçekleştirecek.

Beşiktaş'tan yıllık 2 milyon 250 bin Euro istiyor

Larin'in menajeri önceki görüşmelerde Beşiktaş'tan 2 milyon 250 bin Euro talep etmişti. Siyah beyazlı yönetim ise 1 milyon 700 bin Euro verebileceğini açıklamıştı. Gerek Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) limitleri gerekse takım bütçesini 25 milyon Euro'ya çekme mecburiyeti nedeniyle Beşiktaş yönetimi kadroda tutacağı oyunculara yüksek maaş ödemek istemiyor.

Atiba'dan Larin'e: Beşiktaş'a imza at

Atiba'nın milli takım kampında Larin'e "Belki maddi olarak daha çok beklenti içinde olabilirsin ama burada uyum sağladın. Şehir, takım, her şey güzel. Bu ortamını bozma, imza at. Belki buradan daha fazla maaş verecek bir yer bulabilirsin ama huzuru bulamayabilirsin" dediği öğrenildi.

Kazancı, Larin ile yüz yüze görüşecek

Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, menajeriyle anlaşmaya varılamayan Larin ile aracısız yüz yüze bir görüşme yapmayı planlıyor.

Çifte kupada büyük pay sahibi oldu

Beşiktaş’ın 26 yaşındaki Kanadalı forveti Cyle Larin, siyah beyazlı takımdaki kariyerinde toplam 83 maçta oynadı. Larin, bu maçlarda 36 gol atarken, 9 da asist kaydetti. Özellikle geçtiğimiz sezonki 23 gol ve 9 asistlik peformansıyla çifte şampiyonlukta büyük pay sahibi oldu. 

Senin için hazırladığımız haberler