FLAŞ! Danimarka - Finlandiya maçı kaldığı yerden devam ediyor

İsa Kethüda
12.06.2021 - 20:01 | Son Güncellenme: 12.06.2021 - 22:06

UEFA, Danimarka - Finlandiya maçının ertelendiğini açıkladı. Danimarka takımında Christian Eriksen'in bayılması sonrası UEFA maçı erteleme kararı aldı.

FLAŞ! Danimarka - Finlandiya maçı kaldığı yerden devam ediyor

AJANSSPOR-HABER

UEFA, Danimarka - Finlandiya maçının ertelendiğini açıkladı. Danimarkalı oyuncu Christian Eriksen mücadelede bir anda yere yığıldı. Uzun süre kalp masajı yapılan oyuncu sedye ile soyunma odasına götürüldü.

Eriksen bayıldı

Danimarka'nın başkenti Kopenhag'daki Parken Stadı'nda oynanan mücadelenin ilk yarısında futbolseverleri üzen bir olay yaşandı.

Eriksen, takım arkadaşının sol kanattan taç atışını kullandığı 42. dakikada kendisini yere bıraktı. Olay sonrası sahaya giren sağlık ekipleri, 29 yaşındaki futbolcuya kalp masajı yaptı.

Maç ertelendi

Uzun süren kalp masajın ardından herkes içeri girdi ve UEFA da, resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile maçın ertelendiğini açıkladı. 

İşte son durum

Sağlık görevlilerinin kalp masajı yapmasının ardından Christian Eriksen'in soyunma odasına giderken bilincinin açık olduğu ve başını tuttuğu görüldü

Eşi gözyaşlarına hakim olamadı

Christian Eriksen'in kız arkadaşı Sabrina Kvist Jensen, olay sonrası gözyaşlarına hakim olamadı. Eski Fenerbahçeli savunma oyuncusu Simon Kjaer, Sabrina Kvist Jensen'i teselli etti. 

UEFA'dan bir açıklama daha

UEFA, Christian Eriksen'in hastaneye kaldırıldığını ve durumunun stabil olduğunu açıkladı.

Uyanık halde

Danimarka Futbol Federasyonu, Christian Eriksen'in uyanık olduğunu açıkladı.

Maç kaldığı yerden devam edecek

UEFA, karşılaşmanın 21:30'dan itibaren kaldığı yerden devam edeceğini açıkladı. Devre arası 5 dakika olacak.

UEFA: İki takımın da oynama talebi üzerine, maç 21.30'da oynanacaktır. İlk yarının son 4 dakikası oynanacak ve ardından 5 dakikalık bir devre arası verilecek. 

Senin için hazırladığımız haberler