FLAŞ! Efsane Sir Alex Ferguson hastaneye kaldırıldı! Koma...

05.05.2018 - 21:49 | Son Güncellenme: 05.05.2018 - 21:49

FLAŞ! Efsane Sir Alex Ferguson hastaneye kaldırıldı! Koma...

Manchester United'ın efsane menajeri Sir Alex Ferguson ameliyat oldu.

 

Ferguson'un beyninde pıhtı!

The Sun muhabiri Robert Beasley'nin aktardığına göre Ferguson'ın beyninde pıhtı oluştu ve acilen Manchester Hope Hastanesi'ne kaldırıldı. 76 yaşındaki ismin komaya sokulduğu bildirildi.

Sky Sports'a göre Ferguson'un durumu ciddi ve bu gece saatlerinde ameliyata alınacak. 

 

Oğlu bugün maça çıkmamıştı!

Efsanenin oğlu Doncaster Rovers Menajeri Darren Ferguson, kişisel bir nedenle bugünkü Wigan maçına çıkmamıştı. 

 

Manchester United'dan Ferguson açıklaması!

Manchester United resmi Internet sitesinden yaptığı açıklamayla Sir Alex Ferguson'un ameliyat olduğunu duyurdu: "Sir Alex Ferguson beyninde oluşan pıhtı nedeniyle bugün acil bir şekilde ameliyata alındı. Yapılan işlemler oldukça başarılı ancak iyileşme süreci için bir süre yoğun bakımda kalması gerekecek. Ailesi bu konu hakkında gizlilik kararı aldı."

 

Kupa canavarı Ferguson!

Manchester United'da 27 yıl görev alan efsane, 13 Premier Lig, 5 Federasyon, 4 Lig ve 2 de Şampiyonlar Ligi kupası kazanmıştı. 

Ferguson 2013'te emekli ayrılmıştı. 

Arsenal kulübü de geçen hafta Arsene Wenger'e plaket veren Ferguson için bir mesaj yayımladı: "Hepimizi seni düşünüyoruz Sir Alex."

Futbolculardan Ferguson mesajları!

Jesse Lingard, Luke Shaw, Michael Carrick, David De Gea gibi Manchester United futbolcularının yanı sıra Manchester City Kaptanı Vincent Kompany de efsane için geçmiş olsun mesajı paylaştı. 

Manchester United'daki son senesi olan Carrick, Ferguson için "Güçlü ol patron" mesajını paylaştı. 

Peter Schmeichel de es geçmedi!

1991-1999 yılları arasında Manchester United forması giyen Danimarkalı file bekçisi, "Lütfen. Güçlü ol. Bunu kazan" mesajıyla efsaneye destek verdi. 

Ezeli rakip Manchester City'den Ferguson paylaşımı!

"Manchester City'deki herkes Sir Alex Ferguson'a tam ve hızlı bir iyileşme süreci diliyor. #futbolailesi"

Robin van Persie

"Sir Alex Ferguson'ın hastanede olduğu haberinden dolayı çok üzgünüm. Dualarımız o ve ailesiyle. Güçlü kal Patron."

Galatasaray

Galatasaray'ın İngilizce hesabı: "Galatasaray'daki herkes adına, bu zor zamanlarda Sir Alex Ferguson ve onun sevdiklerine en iyi dileklerimizi göndermek isteriz. Tamamen sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz."

Real Madrid'in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo, Manchester United'da birlikte çalıştığı Sir Alex Ferguson'a mesaj gönderdi: 'Güçlü ol patron'

Dünya futbolunun çatı kuruluşu FIFA, UEFA'nın yanı sıra, İngiltere Futbol Federasyonu, İngiltere Premier Lig, Manchester City, Liverpool, Arsenal, Chelsea, Tottenham Hotspur, Leicester City, Glasgow Rangers, Aberdeen'in de aralarında bulunduğu çok sayıda kurum ve kulüp geçmiş olsun mesajı yayımladı. 

Dünyanın çeşitli liglerinde mücadele eden kulüplerden Galatasaray, Fenerbahçe, Barcelona, Paris Saint-Germain, Olympique Marsilya, Roma, Milan, Sevilla, Valencia, Bayer Leverkusen sosyal medya hesaplarından Ferguson'un en kısa zamanda sağlığına kavuşması dileğinde bulundu. 

Manchester Unitedlı futbolcuların yanı sıra Arsenal forması giyen Mesut Özil, Borussia Dortmundlu Nuri Şahin, Feyenoordlu Robin van Persie, Juventus Teknik Direktörü Massimiliano Allegri, Everton Teknik Direktörü Sam Allardyce da İskoç futbol adamına mesaj gönderen isimler arasında yer aldı. 

Senin için hazırladığımız haberler