FLAŞ! Evkur Yeni Malatyaspor'dan Fatih Terim açıklaması!

15.09.2017 - 15:46 | Son Güncellenme: 15.09.2017 - 15:46

FLAŞ! Evkur Yeni Malatyaspor'dan Fatih Terim açıklaması!

AJANSSPOR ÖZEL- Evkur Yeni Malatyaspor Futbol Şube Sorumlusu Burak Çakır, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a konuştu. İşte o açıklamalar:

"Takımı Ali Ravcı ve yardımcı antrenörler hazırlıyor"

"Takımımız Bursaspor maçına Sportif Direktör Ali Ravcı’nın önderliğinde yardımcı antrenörler eşliğinde hazırlıyor. Çok taze bir ayrılık söz konusu. Sözleşmeden var olan fesih bedeli henüz yatırılmadığı için Ertuğrul Sağlam halen teknik direktör olarak gözüküyor"

"Fesih bedeli ödenmedi"

"Hocamız ile kontrat yaparken sözleşmenin normalden önce fesih edilmesi durumunda, fesih işlemi yapan taraf 150.000 euro öder diye bir madde koymuştuk. Sözleşme henüz feshedilmedi çünkü bedel ödenmedi. Bugün yada bir hafta için ödenecektir."

"Bize bir tebligat geldi ve tek taraflı fesih maddesinin kullanılacağı söyleniyor. Bu işte bir geri dönüş olmayacaktır. Fesih gerçekleşince yeni teknik direktör konusunda açıklamalar olacaktır."

"Futbolculara borcumuz bulunmamaktadır"

"Yeni Malatyaspor kulübü büyük bir camiadır. Yeni Malatyaspor'da futbolculara ödemeler yapılamamaktadır gibi bir algı yapılıyor. Futbolculara borcumuz bulunmamaktadır"

"Takımdaki oyuncuların bize belirttiği bir sıkıntı yok. Hocamınız şöyle haklı bir kısmı var. Tesisler yetişmedi ancak yapımı devam etmektedir. Şehrimizin beş yıldızlı otelinde fitness salonumuz, özel yemek salonumuz, bize ait katımız vs. gibi imkanlarımız vardır. Otel merkezde ve beş yıldızlı bir oteldir. Tabii ki hocam bu şekilde değerlendirmiş olabilir."

"Tesisimiz henüz bitmedi"

"15 Eylül tarihinde bitmesi gereken tesisimizi henüz yüklenici firma teslim edememiştir. Hatta bunun cezai şartı bile yer almaktadır. Hoca ne başkan ne de yöneticiler ile görüşmeden gitmiş. Hocamız akşam idmanından sonra akşam uçağıyla ayrıldığı yönünde duyumlar aldık. Doğru değil bu tutum aslında ama çok fazla yorum yapmak istermiyorum"

"Fatih Terim'in gelmesini kişisel anlamda isterim"

"Fatih Terim bu ülkenin en değerli teknik direktörlerinden biridir fakat gündemimizde yoktur. Her zaman fikir alışverişinde bulunmakta fayda vardır, başkanımız o konuda kendisi ile görüşebilir ama Fatih Terim'in gelmesini kişisel anlamda isterim."

 "Biz şuanda Bursaspor maçına odaklandık. Malatya halkı şimdi yeni stadına kavuşuyor. Maçın sonunda teknik adam konusunda çalışmalara başlıyoruz. Futbolcularımız ile görüşmemiz konusunda 'takım içindeki havanın olumsuz olmadığını büyük camialarda bu tarz durumlarla karşılaştıklarını ve ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını' ifade ettiler."

 

 

Senin için hazırladığımız haberler