Beşiktaş'ın Fatih Tekke'yi teknik direktör adayları arasında aldığı iddia edildi

Özgür Koç
21.04.2024 - 14:05 | Son Güncellenme: 21.04.2024 - 14:16

Fernando Santos ile yolların ayrılmasının ardından gelecek sezon için teknik direktör arayışlarına başlayan beşiktaş için flaş bir iddia ortaya atıldı. İşte detaylar...

Beşiktaş'ın Fatih Tekke'yi teknik direktör adayları arasında aldığı iddia edildi

AJANSSPOR - HABER

Rıza Çalımbay'ın ardından göreve getirilen Fernan Santos ile üst üste alınan kötü sonuçlarından ardından 3 ay sonra yollarını ayıran Beşiktaş, yeni sezon için teknik direktör arayışlarını sürdürüyor. 

Sezon sonuna kadar takımı Serdar Topraktepe'ye emanet eden siyah-beyazlı yönetimin gündemine sürpriz bir ismi aldığı öne sürüldü.

Beşiktaş'ın yeni hoca adayı Fatih Tekke iddiası

Takvim'de yer alan iddiaya göre; birçok teknik adamla görüşmelerini sürdüren Beşiktaş, bu sezon Alanyaspor ile dikkat çeken bir futbol ortaya koyan teknik direktör Fatih Tekke'yi gündemine aldı.

Beşiktaş'ta forma giymişti

Futbolculuk döneminde 2011 yılında yarım sezon Beşiktaş forması giyen Fatih Tekke, teknik direktörlük kariyerinde Kayseri Erciyesspor, Boluspor, Manisaspor, Denizlispor, İstanbulspor ve Bursaspor'u çalıştırdı.

Bu sezon 1.46 puan ortalaması yakaladı

3 Kasım 2023'ten bu yana Alanyaspor'un başında olan 46 yaşındaki çalıştırıcı, Akdeniz ekibinin başında çıktığı 24 maçta 9 galibiyet, 8 beraberlik ve 7 mağlubiyetle 1.46 puan ortalaması yakaladı.

Senin için hazırladığımız haberler