FLAŞ! Türkiye Basketbol Federasyonu'ndan Ergin Ataman'a istifa baskısı!

25.09.2024 - 17:56 | Son Güncellenme: 25.09.2024 - 18:26

Türkiye Basketbol Federasyonu'nun A Milli Takım Koçu Ergin Ataman'ın görevine son vermek istediği iddia edildi. İşte detaylar...

FLAŞ! Türkiye Basketbol Federasyonu'ndan Ergin Ataman'a istifa baskısı!

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe cephesi ile arasında gerilim ciddi anlamda yukarılara tırmanan, Panathinaikos BC ve Türkiye A Milli Basketbol Takımı Koçu Ergin Ataman ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı.

Ergin Ataman'dan Fenerbahçe'ye derbi göndermesi!

Panathinaikos BC'nin dün Sinan Erdem'de Galatasaray karşısında oynanan hazırlık maçında aldığı galibiyetin ardından sarı kırmızılı tribünleri selamlayan Ergin Ataman'ın eliyle "3-1" işareti yapması dikkat çekti.

Trendyol Süper Lig'de geçen hafta sonu oynanan derbide Galatasaray deplasmanda ezeli rakibi Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup etmişti.

"Ergin Ataman'ın hareketleri milli takım antrenörüne yakışmaz!"

Fenerbahçe Spor Kulübü bugün resmi sitesinden yaptığı açıklamada Ergin Ataman'ın hareketine yönelik "Karakteri, bugüne dek ortaya koydukları, tavrı ve tarzıyla misyonu belli olan bu şahsın, milyonlarca izleyicinin önünde yaptıkları 'Milli Takım Başantrenörlüğü' saygınlığı ve kimliği ile taban tabana zıttır." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'den flaş milli takım kararı

Öte yandan Fenerbahçe, yapılan açıklamada Ergin Ataman görevde olduğu sürece A Milli Takıma kulübün oyuncu göndermeyeceğini duyurdu.

Federasyon'dan Ergin Ataman'a istifa baskısı

Çağlar Torun'un haberine göre; TBF yetkilileri tarafından koç Ergin Ataman'a bir istifa baskısı yapılıyor. Mevcut Federasyon Başkanı Hidayet Türkoğlu ile Ataman'ın arasının iyi olmadığı biliniyor.

Hido seçim öncesi Fenerbahçe'yi karşısında almak istemiyor

Aynı haberde; Hidayet Türkoğlu'nun 8 Ekim'de düzenlenecek TBF Başkanlık seçimi öncesi Fenerbahçe cephesini karşısına almamak için bu hamleyi yaptığı da belirtildi.

Senin için hazırladığımız haberler