
AJANSSPOR HABER
Fenerbahçe, teknik direktör Jorge Jesus'un ısrarla istediği sol bek transferini bitirdi. 21 yaşındaki Hollandalı Jayden Oosterwolde ile her konuda anlaşan sarı lacivertliler Parma ile de el sıkıştı.
Fenerbahçe, Parma'nın sol beki Jayden Oosterwolde transferinde mutlu sona ulaştı. Oyuncu sağlık kontrolleri için Türkiye'ye geliyor.
Fenerbahçe, teknik direktör Jorge Jesus'un ısrarla istediği sol bek transferini bitirdi. 21 yaşındaki Hollandalı Jayden Oosterwolde ile her konuda anlaşan sarı lacivertliler Parma ile de el sıkıştı.
İtalyan gazeteci, Fabrizio Romano, Fenerbahçe ile Parma'nın anlaştığı rakamı da açıkladı. Romano'nun verdiği bilgiye göre iki kulüp 7 milyon Euro bonservis bedeliyle el sıkıştı.
Fabrizio Romano, Parma'nın sezon başında 3 milyon Euro'ya transfer etitği 21 yaşındaki Hollandalı futbolcunun sağlık kontrolünden geçmek için Türkiye'ye gideceğini de yazdı.
Sağlık kontrolünde bir sorun çıkmazsa Fenerbahçe, 21 yaşındaki sol bek ile 4.5 yıllık sözleşme imzalayacak. Jayden Oosterwolde ile yıllık 800 bin Euro'ya el sıkışıldı.
Jayden Oosterwolde; bu sezon Parma'da 18'si Serie B, 1'i İtalya Kupası olmak üzere 19 maçta oynadı ve 1 de asist yaptı.
Sol bek olarak sol ayaklı bir oyuncu oynatmak isteyen Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus'un bu transferle isteği gerçekleşti. Jayden Oosterwolde hem üçlü hem dörtlü sistemde oynayabiliyor.
Jorge Jesus, Ferdi kadıoğlu dışında üçlü oyunda top çıkaran bir bek olmadığı için son maçlarda 4'lü savunmaya dönmüştü. Transferle Portekizli teknik direktörün sistem konusunda eli rahatladı.
Jayden Oosterwolde transferiyle Fenerbahçe iki pozisyonda alternatife kavuştu. Ferdi Kadıoğlu, bundan sonra mecbur kalmadıkça sağ bek ve orta sahada değerlendirilecek.