Fenerbahçe'ye eski Beşiktaşlı geliyor, yıldız isim Beşiktaş'a gidiyor!

Feride Kara
23.12.2022 - 00:33 | Son Güncellenme: 23.12.2022 - 09:54

Fenerbahçe, transferde hareketi saatler yaşıyor. Vincent Aboubakar'ın menajeri İstanbul'a davet edildi. Beşiktaş'ın istediği Miha Zajc için istenen rakam ve Samet Akaydın'ın maliyeti belli oldu.

Fenerbahçe'ye eski Beşiktaşlı geliyor, yıldız isim Beşiktaş'a gidiyor!

Aygün ÖZİPEK - AJANSSPOR ÖZEL

Fenerbahçe yönetimi teknik direktör Jorge Jesus’un isteği üzerine transfer harekatı için düğmeye bastı. Fenerbahçe, Samet Akaydın transferi için gün sayıyor. Teknik direktör Jorge Jesus’un da çok istediği Adana Demirsporlu stopere ödeyeceği yıllık ücret de ortaya çıktı. 

Samet Akaydın'ın maliyeti

Fenerbahçe Adana Demirspor'a 4 milyon Euro bonservis ödenecek. 3.5 + 1 yıl sözleşme imzalanacak Samet Akaydın yarım sezon 8 milyon TL, 2. sezon 16, 3. sezon 18, 3. sezon 20 milyon TL maaş alacak. 4. sezonunda 20 maç oynarsa sözleşmesi otomatik olarak uzatayacak ve o sezon 22 milyon TL maaş alacak. 

Aboubakar önerildi

Juan Pedro’nun sakatlanması bütün planları altüst edince yönetim Jesus’a Aboubakar ismini önerdi. Ronaldo’nun Al Nassr külübü ile anlaşma aşamasına gelmesinden sonra kulübünün yollarını ayırmak istediği futbolcuya Jorge Jesus onay verdi. Yönetim de devreye girdi. 

İlgini Çekebilir
Samet Akaydın'ın eski hocası açıkladı: "Jesus'un gözdesi olur..."
Habere Git

Aboubakar'ın menajeri İstanbul’a davet edildi

Aboubakar ile ünümüzdeki hafta Fenerbahçe yönetimi hem futbolcunun menajeri ve hemde kulübü ile resmi görüşmelere başlama kararı aldı. Futbolcunun menajeri İstanbul’a davet edildi. 

Miha Zajc transferi için Beşiktaş'tan 1,5 milyon Euro talep edildi

Jesus’un kadroda düşünmediği Miha Zajc'ı Beşiktaş devre arasında transfer etmek istiyor.  Fenerbahçe yönetimi, resmen Miha Zajc için siyah beyazlılardan 1.5 milyon Euro bonservis istedi. Futbolcuya yurt dışından teklif gelirse bu rakamın daha da artması söz konusu.

Jesus: Liderliğimizi korumak istiyoruz

Bu hafta Trabzonspor ile karşılaşacak Fenerbahçe Teknik Direktör Jesus "Trabzonspor ile zor bir maç olacak. Bunu rakipten bağımsız söylüyorum. Türkiye'de oynanan her maç zor. Türkiye Ligi, çok dengeli bir lig. Liderliğimizi korumak istiyoruz. Önümüzdeki dönemde kaybettiğimiz maçlar olabilir. Bu ligde şampiyon olacak kapasitemiz var, biliyoruz. Bizim gibi 4-5 takım daha var. Maç maç bakıyoruz." diye konuştu.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe transferde aradığı kanı Çin'de buldu
Habere Git

"Her zaman daha iyisini istiyoruz"

Jesus ayrıca "Hiçbir teknik direktör, takımının seviyesini yeterli görmez. Her zaman daha iyisini ister. Spesifik bir seviye belirtmek doğru olmaz. Maç içinde bazen iyi oynarsınız, bazen istediklerinizi yapamazsınız. Takımıma bakınca, maçların çoğu bölümünde iyi futbol oynuyoruz" dedi

Trabzonspor-Fenerbahçe maçının tarih, saat ve canlı yayın bilgisi

24 Aralık Cumartesi günü Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde oynanacak olan Trabzonspor-Fenerbahçe maçı saat 19.00'da başlayacak. Karşılaşma beIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Senin için hazırladığımız haberler