FLAŞ! Galatasaray, Nagatomo'yu KAP'a bildirdi!

30.06.2018 - 12:34 | Son Güncellenme: 30.06.2018 - 15:34

Galatasaray'da Nagatomo transferinde mutlu sona ulaşıldı. Inter'den flaş açıklama...

Galatasaray'da Nagatomo transferinde mutlu sona ulaşıldı.

Inter, resmi sitesinden Yuto Nagatomo'nun Galatasaray'a transfer olduğunu açıkladı ve oyuncuya hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Inter Kulübünden yapılan açıklamada, Nagatomo'nun bonservisi konusunda Galatasaray ile anlaşmaya varıldığı ve Japon oyuncunun gelecek sezon da sarı-kırmızı kulübün formasını giyeceği belirtildi.

Japonya Milli Takımı ile 2018 FIFA Dünya Kupası'nda mücadele eden 31 yaşındaki sol bek Nagatomo, geçen sezon Galatasaray formasıyla 15 lig maçında oynadı.

Yuto Nagatomo, 8 sezon formasını giydiği Inter'de ise 213 karşılaşmada ağları 13 kez sarsmıştı.

Galatasaray da açıkladı!

"Profesyonel futbolcu Yuto Nagatomo ve kulübü FC Internazionale Milano SpA (Inter) ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır.
 
Buna göre, futbolcunun eski kulübüne net 2.500.000 Euro tutarında transfer bedeli ödenecektir.
 
Futbolcunun kendisiyle de 2018-2019 futbol sezonundan başlamak üzere 2 sezon için anlaşmaya varılmıştır. Buna göre her bir futbol sezonu için futbolcuya net 2.000.000 EUR sabit transfer ücreti ödenecektir.
 
Kamuoyuna saygıyla duyurulur."
 

Nagatomo'dan mesaj

 
"Geldiğim günden beri bana kucak açan tüm Galatasaray ailesine verdikleri eşsiz destek için teşekkür ederim. Bundan sonra yeni bir sayfada tekrar beraberiz. Çok mutluyum. Sizlerle yeniden buluşmak için günleri sayıyorum."
 

Senin için hazırladığımız haberler