Flaş | Galatasaray'da kadro dışı kararı!

Akın Ungan
03.03.2024 - 00:02 | Son Güncellenme: 03.03.2024 - 00:13

Süper Lig'de Fenerbahçe ile şampiyonluk yarışı veren Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk ile sorun yaşadığı belirtilen Sergio Oliveira kadro dışı bırakıldı.

Flaş | Galatasaray'da kadro dışı kararı!

Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk yarışı veren Galatasaray, Beşiktaş deplasmanında çıkacağı zorlu maça hazırlanıyor. Sarı-Kırmızılılar'da kritik viraj öncesi flaş bir gelişme yaşandı.

Galatasaray'da bir futbolcu kadro dışı bırakıldı

Milliyet'te yer alan habere göre Galatasaray'da bir futbolcu kadro dışı bırakıldı. Kadro dışı kararının gerekçesi olarak ise performans ve takım içi disiplinsizlik gösterildi.

Oliveira Okan Buruk ile sorun yaşadı

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Finali'nde Fatih Karagümrük'e 2-0 kaybeden Sarı-Kırmızılılar'da oyuna ilk 11'de başlayan ve devre arası çıkarılan Sergio Oliveira kadro dışı kaldı. Oliveira'nın Karagümrük maçında soyunma odasındaki tavırları ve performansı sonrası Okan Buruk ile sorun yaşadığı belirtildi.

İlgini Çekebilir
Selahattin Baki dikkat çekmişti! İşte Fenerbahçe ve Galatasaray'ın kırmızı kart sayıları
Habere Git

Oliveira'nın bu sezonki performansı

Geçen sezon başında Porto'dan 3 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer edilen Sergio Oliveira, bu sezon Sarı-Kırmızılı forma ile 23 maça çıktı. 2 kez rakip fileleri havalandıran Portekizli orta saha, 2 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi. 31 yaşındaki futbolcu 6 mücadelede ise sarı kart gördü.

Sergio Oliveira, Galatasaray'ın geçen sezon yaşadığı lig şampiyonluğunda önemli katkı sağlamıştı. Tecrübeli oyuncu 34 karşılaşmada süre alırken, 4 gol, 5 asistlik performans sergilemişti.

Senin için hazırladığımız haberler