Göztepe'de flaş karar! Futbolun anahtarı Serkan Reçber'e veriliyor

Akın Ungan
03.06.2022 - 10:58 | Son Güncellenme: 03.06.2022 - 14:12

Kulübü satmak isteyen Göztepe'nin sahibi Mehmet Sepil, istediği teklifleri alamayınca Kasımpaşa Sportif Direktörü Serkan Reçber ile masaya oturdu. Reçber'e futbolun tek sorumlusu olması teklif edildi.

Göztepe'de flaş karar! Futbolun anahtarı Serkan Reçber'e veriliyor

Nazım Türknas -Volkan Yılmaz / AJANSSPOR

Göztepe'nin sahibi Mehmet Sepil, dün yetkili antrenörlerinden scout ekibine, malzemecilerden, kulüp idarecilerine ve hatta kulüp personeline kadar pek çok isimle yolları ayırdı. Operasyon sonucunda kulüpte sadece 1 masör, 1 aşçı ve 1 garson kaldı. Operasyonun perde arkası ise aydınlandı.

Göztepe için istenen teklifler gelmedi

Göztepe'deki hisselerini devretmek için görüşmelerde bulunan Mehmet Sepil, istediği teklifi alamadı. Kulüp için yapılan görüşmelerde teklif verenlerden bazıları Sepil'in içine sinmedi, bazıları ise istenen parayı çok buldu.

Futbolun anahtarını Serkan Reçber'e teklif etti

Bunun üzerine ABD'de yaşamaya karar veren Sepil flaş bir karar aldı. Sepil, Göztepe'nin futbol operasyonunu bir kişiye emanet edecek. Göztepe'nin sahibinin bunun için düşündüğü izimse Kasımpaşa'da sportif direktör olarak başarılı işlere imza atan Serkan Reçber oldu.

Tam yetkiyle Serkan Reçber'e teklif

Sepil'in futbolculuk döneminde Göztepe forması da giyen Serkan Reçber ile yaptığı görüşmede kulübün başına tam yetkiyle gelmesini teklif etti. Teklife göre Sepil'in alınacak kararlara söz hakkı bulunmayacak. Kulüpte yönetim ve teknik kadro Serkan Reçber'in belirleyeceği isimlerden oluşacak.

Serkan Reçber'in yanıtı

Alınan bilgiye göre Serkan Reçber görüşmede, Göztepe’yi çok rahat süper lige çıkartabileceğini söyledi. Kuracağı scout sistemiyle her sene en az 4-5 oyuncu satışı ile gelir gelebileceğini de Sepil'e iletti. Reçber hazırlıklara başlaması için Sepil'in bir an önce karar vermesini istedi ve kendisine pazartesiye kadar süre verdi. Kulüpte Sepil'in son kararı vermesi bekleniyor.

Serkan Reçber kimdir?

Serkan Reçber 1975 yılında doğdu. Zeytinburnu altyapısında yetişti.  Her iki ayağını da kullanan Reçber bir dönem santrafor oynasa da ön liberoda başarılı oldu ve Milli Takım'a kadar yükseldi. Zeytinburnu dışında Mersin İdmanyurdu, Göztepe, Bursaspor, Eskişehirspor, Antalyaspor  formalarını giydi.

Fenerbahçe ile şampiyonluk yaşadı

Serkan Reçber, 1995-96 sezonunda şampiyon olan Fenerbahçe kadrosunda da bulunuyordu. Aktif futbol hayatını bitirdikten sonra  bir dönem Çanakkale Dardanel'in  sportif direktörü oldu.

İlgini Çekebilir
Göztepe'de sadece 1 masör, 1 aşçı 1 garson kaldı!
Habere Git

TRT'de yorumculuk yaptı, Kasımpaşa'yı başarıya ulaştırdı

Serkan Reçber yine bir dönem TRT'de yorumculuk yaptı. Yorumlarında futbolcular hakkında verdiği bilgilerle dikkat çekti. Kasımpaşa onu iki kez sportif direktör görevine getirdi. Reçber, ikisinde de devre arası yaptığı transferlerle kulübü dipten çıkarmayı başardı. Reçber bu sezonu Kasımpaşa sportif direktörü olarak tamamladı.

Senin için hazırladığımız haberler