Flaş gelişme: İlkay Gündoğan sakatlandı!

13.08.2024 - 00:06 | Son Güncellenme: 13.08.2024 - 00:13

Barcelona, kurucusu Joan Gamper adına her yıl düzenlenen organizasyonda Monaco ile karşı karşıya geldi. İsmi Süper Lig devleriyle anılan İlkay Gündoğan, karşılaşmada sakatlandı.

Flaş gelişme: İlkay Gündoğan sakatlandı!

AJANSSPOR - HABER

İspanyol devi Barcelona, kulübün kurucusu Joan Gamper adına her yıl düzenlenen organizasyonda bu kez Fransız temsilcisi Monaco ile karşı karşıya geldi. Barcelona'yı 3-0'lık skorla mağlup etmeyi başaran Monaco, kupanın sahibi oldu.

12 yıl sonra bir ilk

En son 2012 yılında Sampdoria'ya mağlup olarak kupayı elinden kaçıran Barcelona, Monaco yenilgisiyle birlikte 12 yıl sonra bir kez daha kupayı rakibine kaptırmış oldu.

İlkay Gündoğan sakatlandı

Karşılaşmanın ikinci yarısında oyuna dahil olan İlkay Gündoğan, dakikalar 67'yi gösterirken rakibiyle girdiği ikili mücadele sonucunda yüzüne dirsek darbesi aldı. Kanlar içinde kalan İlkay, oyuna devam edemedi ve yerini Ferran Torres'e bıraktı.

Süper Lig devleriyle anıldı

Barcelona'daki geleceği merak konusu olan İlkay Gündoğan, Süper Lig devleri Galatasaray ve Fenerbahçe ile transferde anılıyordu.

Transfer açıklaması

Geçtiğimiz günlerde İstanbul'a gelen Türk asıllı yıldız, transfer iddiaları hakkında şu açıklamayı yaptı: "Bir gün olabilir ama bu yaz olmaz. Nasip kısmet. Bir gün olabilir ama... Şimdilik olduğum yerde çok mutluyum. Nasip kısmet, her şey olabilir. Türkiye'yi çok seviyorum. Hatta annem babam burada yaşıyorlar."

Senin için hazırladığımız haberler