'Boateng veto yedi, Beşiktaş'a transfer oldu'

17.04.2020 - 15:05 | Son Güncellenme: 17.04.2020 - 15:15

Beşiktaş forması giyen Kevin-Prince Boateng ile ilgili Alman basınından flaş bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre; Boateng devre arası transfer döneminde Almanya'ya dönmek istedi. Ancak; Ganalı oyuncu transferde veto yedi. Detayları Alman basını açıkladı.

'Boateng veto yedi, Beşiktaş'a transfer oldu'

Ara transfer döneminin bitmesine sayılı saatler kala Beşiktaş, Kevin-Prince Boateng’i kiralık olarak kadrosuna katmıştı. Alman basını, Boateng ile ilgili çarpıcı bir ifade kullandı. Boateng, aslında Almanya’ya dönmek istemiş fakat; veto yemiş. İşte detaylar…

Boateng sürpriz bir şekilde transfer edilmişti

EMRAH KARALİNÇ/AJANSSPOR

Beşiktaş ile 1,5 yıllık anlaşmaya varan Boateng, sürpriz bir şekilde kadroya katılmış ve birçok insan bu transferi beklemediğini dile getirmişti.

Boateng, Almanya’ya dönmeyi çok istemiş

Alman basını, Boateng’in aslında kış döneminde aslında Bundesliga’ya dönmeyi çok istediğini fakat; transferde veto yediğini yazdı.

Klinsmann, Boateng’i istemedi

Spiegel’deki habere göre; Kevin-Prince Boateng, kış döneminde eski takımı Hertha Berlin’e dönmeyi çok istedi. Ancak; Hertha’nın eski teknik direktörü Jürgen Klinsmann, Boateng’i istemedi. Futbolcu, yılbaşında Klinsmann'a mesaj attı ama cevap alamadı. Haberde, 'Ona kalsa Beşiktaş'ta değil, Berlin'de olurdu' ifadelerine yer verildi.

Almanya’ya dönme hayali suya düştü

Ayrıca haberde Boateng’in, Draxler ve Götze gibi isimlerle birlikte Hertha'ya gelip iyi bir sineji oluşturmak istediği ancak Boateng’in böylece Almanya’ya dönüş yolunda hayal kırıklığı yaşadığı vurgulandı.

Boateng, Beşiktaş’ta ne kadar kazanıyor?

Beşiktaş, Boateng transferinin maliyetini açıklamamıştı. Kulübe yakın kaynaklar ise Boateng’in Beşiktaş’ta 1,5 sezon için 2.2 milyon Euro kazanacağı ifade ediyor.

Boateng, bu sezon Beşiktaş’ta kaç maçta oynadı?

Kariyerinde Barcelona, Milan, Schalke, Fiorentina gibi köklü takımlarda oynayan Ganalı futbolcu, bu sezon Beşiktaş’ta 6 maçta oynadı ve 2 gole imza attı.

Senin için hazırladığımız haberler