Erman Toroğlu'ndan iddia: "Ahmet Nur Çebi parasını kurtarmak için Beşiktaş'ı sattı"

23.09.2024 - 15:00 | Son Güncellenme: 23.09.2024 - 15:05

Eski hakem ve yorumcu Erman Toroğlu, Ekol TV'de yayınlanan programda Ahmet Nur Çebi ve Şenol Güneş için çarpıcı iddialarda bulundu. İşte detaylar...

Erman Toroğlu'ndan iddia: "Ahmet Nur Çebi parasını kurtarmak için Beşiktaş'ı sattı"

AJANSSPOR HABER

Erman Toroğlu, Ekol TV'de yayınlanan programında Beşiktaş'ın eski başkanı Ahmet Nur Çebi ve eski teknik direktörü Şenol Güneş ile ilgili iddialarda bulundu.

''Beşiktaş'ı da sattı, beni de sattı''

Toroğlu, "Beşiktaş'ın eski teknik direktorü Şenol Güneş bir yerde, 'Ahmet Nur Çebi parasını kurtarmak için Beşiktaş'ı da sattı, beni de sattı' diyor." iddiasında bulundu.

"Beşiktaş'ı sattılar hocam, Beşiktaş kulübünü sattılar. Bazı teknik direktörler, bazı yöneticiler Beşiktaş'ı sattılar. Beni mahkemeye versinler, mahkemeye de veremiyorlar. Niye verecekler, üzerlerine 'ben satmadım' diyorlar. Devleti soktular işin içine 'Buyrun bizim mallar burda araştırın' dediler. Kim yaptıysa siz halledin, yani biz bir ispiyon yapmayalım, devlet araştırsın çıkarsın ama ses yok.''

''Söylüyorum ısrarla söylüyorum. Beşiktaş'ın eski teknik direktorü Şenol Güneş bir yerde, 'Ahmet Nur Çebi parasını kurtarmak için Beşiktaş'ı da sattı, beni de sattı' diyor."

Senin için hazırladığımız haberler