Flaş iddia | Cedi Osman ve LeBron James yeniden buluşuyor

04.09.2024 - 15:10 | Son Güncellenme: 04.09.2024 - 15:24

Son dakika haberleri. NBA takımlarından San Antonio Spurs ile sözleşmesi sona eren milli basketbolcu Cedi Osman için LeBron James devreye girdi. Detaylar.

Flaş iddia | Cedi Osman ve LeBron James yeniden buluşuyor

AJANSSPOR HABER

Amerikan Basketbol Ligi (NBA) ekiplerinden San Antonio Spurs ile sözleşmesi sona eren ve ismi Real Madrid, KK Partizan, Anadolu Efes ve Barcelona gibi önemli takımlarla anılan milli basketbolcu Cedi Osman için flaş bir iddia ortaya atıldı.

Real Madrid, Cedi Osman için teklif yaptı

Basketinside sitesinde yer alan habere göre; serbest statüde yer alan Cedi Osman için İspanyol devi Real Madrid teklif yaptı ancak milli basketbolcunun önceliği şu anda NBA'de devam etmek.

LeBron James'li Lakers istiyor

Haberin detayında, NBA ekiplerinden Los Angeles Lakers'ın Cedi Osman'la yakından ilgilendiği ve LeBron James'in de Cleveland Cavaliers'tan eski takım arkadaşını yanında görmek istediği belirtildi.

NBA kariyerinde 6 sezon Cleveland Cavaliers ve 1 sezon da San Antonio Spurs forması giyen Cedi Osman, toplamda 476 karşılaşmaya çıktı.

Bu süre zarfında maç başına ortalama 9.3 sayı, 3.0 ribaund ve 2.0 asistlik performans sergileyen milli basketbolcu, bu istatistiklerle NBA’deki kariyerinde etkili bir rol oynamayı başardı.

.

Senin için hazırladığımız haberler