Flaş iddia! Cenk ve Talisca gidiyor, onlar geliyor!

28.10.2017 - 23:10 | Son Güncellenme: 28.10.2017 - 23:10

Flaş iddia! Cenk ve Talisca gidiyor, onlar geliyor!

AJANSSPOR – Beşiktaş’ın Aytemiz Alanyaspor’u 2-1 mağlup ederek haftayı moralli kapattığı haftada dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı.

A Spor yorumcusu ve spor yazarı Turgay Demir, Beşiktaş’ın Anderson Talisca’nın yerine Lucas Lima’yı transfer etmek istediğini öne sürdü.

Demir, daha önce de Beşiktaş’a transferi gündeme gelen Andre Pierre Gignac’ın da siyah-beyazlıların gündeminde olduğunu ve söz konusu futbolcunun ara transferde kadroya katılabileceğini ifade etti.

Turgay Demir, Talisca ve Cenk Tosun’un ayrılması durumunda Lucas Lima ve Gignac’ın Kartal olacağını belirtirken; söz konusu iddia Beşiktaşlı taraftarlar arasında da tartışma yarattı.

Bir dönem adı Fenerbahçe ile de anılan Brezilyalı orta saha oyuncusu Lucas Lima, Sao Paulo’da forma giyiyor. 27 yaşındaki futbolcunun sözleşmesi 31 Aralık 2017 tarihinde sona eriyor. Lima, toplam 42 maçta 3 gol atıp 9 asist yaptı.

Öte yandan Andre Pierre Gignac ise Meksika ekibi Tigres’te oynuyor. 31 yaşındaki Fransız golcü, bu sezon Meksika’da toplamda 16 maçta 6 gol 3 asistlik performans ortayta koydu. Golcü isim bir dönem Marsilya, Toulouse ve Lorient formalarını da terletmişti.

YASAL UYARI : BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler