FLAŞ İDDİA! Donnarumma'nın Instagram şifresi ortaya çıktı!

26.06.2017 - 01:20 | Son Güncellenme: 26.06.2017 - 01:20

FLAŞ İDDİA! Donnarumma'nın Instagram şifresi ortaya çıktı!

AJANSSPOR- Adı son zamanlarda polemiklerden düşmeyen genç kaleci Donnarumma, tartışmaları başka bir noktaya taşıdı.

Daha önce Milan'la sözleşme imzalamayacağını söyleyen Gianluigi Donnarumma, Instagram hesabı aracılığıyla mesaj göndermişti.

Ancak İtalyan kaleci, Instagram profilinin hacklendiğini ve açıklamaların kendisine ait olmadığını belirterek hesabını kapattı.

Ancak İtalyan kaleci, Instagram profilinin hacklendiğini ve açıklamaların kendisine ait olmadığını belirterek hesabını kapattı.

Daha önce Milan'la sözleşme imzalamayacağını söyleyen Gianluigi Donnarumma, Instagram hesabı aracılığıyla mesaj gönderdi.

İşte genç file bekçisinin Instagram'dan yaptığı açıklama;

"Milan kulübü ve taraftarına olan sevgimi her zaman dile getirdim. Şu an milli takıma konsantre olmuş durumdayım. Turnuva bittikten sonra ailem ve menajerimi yanıma alıp, yeni sözleşme imzalama konusunda kulüple görüşeceğim."

Hesabını sildi!

İtalyan kaleci, Instagram profilinin hack'lendiğini ve açıklamaların kendisine ait olmadığını belirterek hesabını kapattı.

FLAŞ İDDİA!

Öte yandan Donnarumma'nın hesabını kıran grup, genç kaleci hakkında flaş bir iddia ortaya attı.

"Donnarumma'nın Instagram şifresi..."

Hackerlar yıldız kalecinin Instagram şifresinin "forza juve 35" olduğunu kanıtlarıyla birlikte iddia ediyor.

Donnarumma'nın karıştığı bir başka polemik ise menajeriyle arasının bozuk olduğu ve yollarını ayıracağıyla ilgiliydi. Genç yıldız resmi Twitter hesabı üzerinden bu konuya açıklık getirdi.

Menajeriyle yola devam edeceğini belirten bir mesaj yayınlayan İtalyan kaleci şu sözlere yer verdi: "Dün, bugün ve yarın, Raiola ile birlikte."

Donnarumma'nın menajeri Raiola ise böyle yanıt verdi...

BU HABER AJANSSPOR TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ!

Donnarumma yaşanan olayların ardından bir basın toplantısı düzenledi ve "Şu anda tek düşündüğüm şey U21 Avrupa Şampiyonası. Çok fazla yanlış anlaşılma var, turnuvadan sonra bunları düşüneceğim" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler