Galatasaray'ın Gündemindeki Mauro Icardi İçin Fenerbahçe Devreye Girdi

Akın Ungan
31.08.2022 - 19:39 | Son Güncellenme: 31.08.2022 - 20:24

PSG'den ayrılması gündemde olan Mauro Icardi'yi transfer etmek isteyen Galatasaray'ın önüne ezeli rakibi çıktı. Fenerbahçe, Icardi için devreye girdi.

Galatasaray'ın Gündemindeki Mauro Icardi İçin Fenerbahçe Devreye Girdi

AJANSSPOR - DIŞ HABER

8 Eylül'de sona erecek transfer sezonu öncesinde flaş bir iddia ortaya atıldı. Spor Toto Süper Lig'de yeni sezona şampiyonluk parolası ile başlayan iki ezeli rakip Galatasaray ile Fenerbahçe'nin, yıldız santrfor transferinde karşı karşıya geliği belirtildi.

Icardi transferinde Galatasaray'ın karşısına Fenerbahçe çıktı

Fansız basınından L'Équipe gazetesi, Paris Saint Germain'den ayrılması gündemde olan yıldız forvet Mauro Icardi için görüşmelerini sürdüren Galatasaray'ın karşısına ezeli rakibinin çıktığını iddia etti. Habere göre Fenerbahçe, Icardi için devreye girdi.

Fransızlar Fenerbahçe'ye sıcak

Julian Draxler'i Benfica'ya, Layvin Kurzawa'yı ise Fulham'a göndermeyi planlayan PSG'nin Icardi transferinde nasıl bir tutum sergileyeceği merak konusu oldu. Haberde uzun zamandır görüşmelerini sürdüren Galatasaray ile henüz anlaşma sağlamayan Fransız kulübün, Fenerbahçe'nin de transfere müdahale etmesi ile oyuncuyu Sarı-Lacivertliler'e göndermeye sıcak baktığı ifade edildi.

2020/21 sezonunun başında Inter'den Paris Saint Germain'e 50 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer olan Mauro Icardi, geçtiğimiz sezon çıktığı 30 karşılaşmada 5 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. Kariyeri boyunca 383 karşılaşmaya çıkan 29 yaşındaki santrfor, 203 gol atarken, 43 asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler