Flaş iddia! Fenerbahçe o transferi bugün açıklayabilir!

26.07.2019 - 08:30 | Son Güncellenme: 26.07.2019 - 11:30

Flaş iddia! Fenerbahçe o transferi bugün açıklayabilir!

Yeni sezon için şampiyonluk hesapları yapan Fenerbahçe, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-lacivertlilerin, stoper pozisyonu için düşündüğü Simon Kjaer’de sona geldiği gündemde. Kjaer Fenerbahçe’ye geri mi dönüyor? Yaşanan gelişmeler şu şekilde:

Fenerbahçe eksiklerini tamamlamaya çalışıyor

Fenerbahçe taraftarının uzun süredir beklediği Simon Kjaer’da mutlu sona yaklaşıldı. Yeni sezona ‘mutlak şampiyonluk’ parolasıyla start veren Sarı-Lacivertliler, lig başlamadan eksiklerini tamamlamaya bakıyor.

İbre Simon Kjaer’e dönmüştü

Skrtel’in işi ağırdan alması, Kolarov’da da kulübü Roma’nın pürüz çıkarmasından dolayı ibre hızlıca Simon Kjaer’ya döndü.

Kjaer’in Fenerbahçe’ye maliyeti ne kadar?

Sevilla, artık planlarında yer vermediği Kjaer’yı, Sarı-Lacivertliler’e 1+1 yıllık satın alma opsiyonlu kiralık verdi. Kiralama bedeli ve satın alma ücretiyle ilgili net detay yok. Kanarya, Simon Kjaer ile de seneliği 2.5 milyon euroya anlaştı. Bu transferde Kjaer ailesinin de aslan payı var.

Kjaer'in eşi İstanbul aşığı

Kjaer’in eşi Elina Gollert Kjaer’nın yuvaya dönme konusunda katkısı büyük. Elina, sık sık İstanbul’u ziyaret ediyor ve burada da geniş bir çevresi var. İstanbul’u çok seven Kjaer ailesine, Fenerbahçe taraftarlarının da sempatisi çok fazla.

Fenerbahçe’den Kjaer transferi için açıklama bugün gelebilir

Bugün Fenerbahçe’den Simon Kjaer için resmi açıklamanın gelebileceği öğrenildi. Transferlerini heyecan verici videolarla duyuran F.Bahçe, Kjaer’nın hazırlığında. (Akşam)

Senin için hazırladığımız haberler