Fenerbahçe Beko'nun Yeni Koçu Dimitris Itoudis Oldu İddiası

İsa Kethüda
04.05.2022 - 14:23 | Son Güncellenme: 04.05.2022 - 17:12

Son dakika Fenerbahçe haberleri... Basketbol Süper Ligi takımlarından Fenerbahçe Beko'nun yeni başantrenörü Dimitris Itoudis oldu. İşte detaylar...

Fenerbahçe Beko'nun Yeni Koçu Dimitris Itoudis Oldu İddiası

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Zeljko Obradovic ile yolların ayrılmasının ardından THY Avrupa Ligi'nde (Euroleague) istediği performansı bir türlü sergileyemeyen Fenerbahçe Beko, koç Aleksandar Dordević ile yollarını ayırıyor.

F.Bahçe Dimitris Itoudis ile anlaştı

Total Baskt gr sitesinden Christos Harpidis'in haberine göre; sarı-lacivertli takım, Rusya VTB Ligi ekiplerinden CSKA Moskova'yı çalıştıran Dimitris Itoudis ile anlaşmaya vardı.

Itoudis, Fenerbahçe'yi çalıştıracak

Anlaşmaya göre, Rus kulübüyle sözleşmesi 1 yıl daha devam eden Yunan koç gelecek sezondan itibaren Fenerbahçe Beko'yu çalıştıracak. Resmi açıklamanın ise sezon sonu yapılacağı belirtildi. 

Play-Off bileti alamadı

THY Avrupa Ligi'nde normal sezonu 12. sırada tamamlayan sarı-lacivertli takım play-off bileti alamamıştı. 

Bilindiği üzere Yunan koç Dimitris Itoudis, 2013 - 2014 sezonu başında Türkiye Basketbol 1. Ligi'nde şimdiki adı ile ING Basketbol Süper Ligi'nde normal sezonu 28 galibiyet ve 2 mağlubiyet ile lider olarak tamamlayan Banvit'in başında yer alıyordu.

İlgini Çekebilir
F.Bahçe'de İsmail Kartal durmuyor! A'dan Z'ye Planlama...
Habere Git

Banvit ile rekor kırdı

Banvit tarihi açısından çok önemli bir yere sahip olan Itoudis, üst üste 21 galibiyet ile kulüp rekorunu kırarak normal sezonda liderliği Anadolu'ya 15 yıl sonra geri getiren antrenör olmuştu.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta Abdülkerim Bardakçı için sıkı pazarlık
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler