Flaş iddia! Galatasaray'da Erden Timur transfer hediyesiyle dönüyor

04.08.2024 - 15:35 | Son Güncellenme: 04.08.2024 - 16:05

Galatasaray'ın kazandığı son iki şampiyonlukta yaptığı transferlerle büyük pay sahibi olan ve Haziran ayında Sportif AŞ Başkan Vekiliği görevinden istifa eden Erden Timur'un sarı kırmızılı göreve geri döneceği ve dünya yıldızının transferini bitirdiği ileri sürüldü.

Flaş iddia! Galatasaray'da Erden Timur transfer hediyesiyle dönüyor

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray'ın Süper Lig'de son iki yılda kazandığı şampiyonluklarda özellikle yapılan transferlerdeki payı nedeniyle sarı kırmızılı camianın sevgisi ve takdirini kazanan Erden Timur, Haziran ayında görevinden istifa etmişti.

"İstifa etmekten başka çarem kalmadı"

İstifasıyla camiada büyük şaşkınlık yaratan Erden Timur, yaptığı açıklamada görevini bırakma sebebiyle ilgili olarak "İstifa etmekten başka çarem kalmadı, tutunacak bir dalım olsa tutunurdum. Ne arsızlığımız, ne hırsızlığımız kaldı." ifadelerini kullanmıştı.

Yüzde 99 geri dönecek iddiası

Öte yandan sezonun başlamasına çok kısa süre kala transferde sadece Michy Batshuayi ve Elias Jelert'i kadrosuna katan, sezonun ilk resmi maçında Beşiktaş'a 5-0 yenilerek Süper Kupa'yı kaptıran Galatasaray'da bazı yöneticilerin Erden Timur'u geri getirmek için harekete geçtiği öğrenildi.

Sarı kırmızılı yöneticilerin Erden Timur ile bir görüşme gerçekleştirdiği ve eski Sportif AŞ Başkan Vekili'ni geri dönmesi konusunda yüzde 99 ikna ettiği kaydedildi.

Timur dönmezse istifa edecekler

Erden Timur'un kulübe geri dönmesi için çaba harcayan Galatasaraylı yöneticilerden bazılarının Timur'un geri dönmemesi halinde istifa etmeye hazırlandığı da gelen bilgiler arasında...

Erden Timur, İlkay Gündoğan ile anlaştı

Bu arada, sarı kırmızılı kulüpteki yöneticilik görevine geri dönmeye hazırlanan Erden Timur'un Galatasaray'ın daha önce de transfer gündemine gelen Barcelona'nın Türk asıllı yıldızı İlkay Gündoğan ile İspanya'da görüştüğü ve 33 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu ile büyük oranda anlaştığı iddia edildi.

Böylece Erden Timur yöneticilik görevine geri dönerse yanında İlkay Gündoğan'ı da getirecek.

Senin için hazırladığımız haberler