Flaş iddia! Geri mi dönüyor?

01.01.2020 - 23:57 | Son Güncellenme: 02.01.2020 - 00:06

Flaş iddia! Geri mi dönüyor?

Ligin ikinci yarısında kadrosuna takviyeler yaparak daha iddiali girmek isteyen Galatasaray için Brezilya'dan flaş bir iddia ortaya atıldı. Felipe Melo, Galatasaray'a geri mi dönecek? İşte detaylar...

Süper Lig'in ilk yarısında 17 maçta topladığı 27 puanla zirvenin 10 puan gerisinde 7. sırada bulunan Galatasaray, lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirmek istiyor.

Kadrosuna gerekli görülen yerlere takviyeler yaparak ligin ikinci yarısına iddiali girmek isteyen sarı-kırmızılılar özellikle stoper ve orta saha bölgelerine oyuncu bakmaya başladı.

ESPN'in Brezilya versiyonu ise flaş bir iddiayı ortaya attı. Galatasaray, Palmeiras'ta forma giyen eski oyuncusu Felipe Melo'yu takıma geri getirmek istiyor. Belirtilene göre sarı kırmızılılar, 36 yaşındaki oyuncu için herhangi bir maliyet ödemek istemiyor.

Palmeiras'ın ise Felipe Melo karşılığında Galatasaray'dan Brezilyalı sağ bek Mariano'yu istiyor. Görüşmelerin süreceği ise ifade edildi.

AJANSSPOR - DIŞ BASIN

Felipe Melo'dan iddialara yanıt!

36 yaşındaki oyuncu Twitter üzerinden Galatasaray'a geri dönebileceği ile ilgili bir habere yanıt verdi. Melo, "Yanlış haber" ifadesini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler