Fenerbahçe, Sao Paulo'dan Welington'u Transfer Ediyor

Akın Ungan
05.07.2022 - 22:31 | Son Güncellenme: 05.07.2022 - 23:01

Sol bek arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'de Jorge Jesus, Sao Paulo'dan Welington'u istedi. Sarı-Lacivertliler 21 yaşındaki oyuncuyu transfer etme amacında...

Fenerbahçe, Sao Paulo'dan Welington'u Transfer Ediyor

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Spor Toto Süper Lig'de yeni sezon için hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, Teknik Direktör Jorge Jesus'un raporları doğrultusunda transfer çalışmalarına da devam ediyor. Sol beke kesin olarak takviyede bulunulmasını isteyen Jesus'un istediği Brezilyalı için harekete geçildi.

Welington için 3 milyon Euro

Brezilya basınından Lance internet sitesi, Sao Paulo'nun transfer döneminde bir sol bek arayışında bulunmak zorunda kalacağını yazdı. Habere göre teknik direktör Jorge Jesus'un talebi üzerine Fenerbahçe, Welington için 3 milyon Euro'luk teklifte bulundu.  

Sao Paulo teklifi kabul edecek

Haberde, Welington ile 2024 yılının sonuna kadar sözleşmesi bulunan Sao Paulo'nun, içinde bulunduğu mali krizden dolayı Sarı-Lacviertliler'den gelen teklifi kabul edeceği belirtildi.

Weligton'un kariyeri

21 yaşındaki Brezilyalı sol bek, geçtiğimiz sezon 23 karşılaşmada görev alırken, 1 gol, 2 asist yaptı. Futbolcunun 2024'e kadar takımıyla sözleşmesi bulunuyor. 

İki Brezilyalı yıldız daha listede

Habere göre Fenerbahçe'nin Brezilya'daki tek hedef Welington değil. Coritiba'dan Igor Paixao ve Botafogo'dan Erison da sarı lacivertlilerin transfer listesinde bulunuyor.

 

Senin için hazırladığımız haberler