Fenerbahçe'de Jose Mourinho'nun Joao Felix'i reddettiği iddia edildi

Arif Can Yıldız
17.06.2024 - 19:27 | Son Güncellenme: 17.06.2024 - 19:39

Geçtiğimiz günlerde adı Fenerbahçe ile anılan Portekizli Joao Felix’in Sarı-Lacivertlilerin teknik patronu Jose Mourinho tarafından reddedildiği iddia edildi.

 Fenerbahçe'de Jose Mourinho'nun Joao Felix'i reddettiği iddia edildi

AJANSSPOR HABER

Önümüzdeki sezonun transfer çalışmalarına Jose Mourinho yönetiminde devam eden Fenerbahçe, kadro iskeletini koruyarak nokta atışı hamleler yapmak istiyor. Bu alanda çalışmalarını sürdüren Sarı-Lacivertlilerin ismi bir çok dünya yıldızı ile anılırken  Jose Mourinho’nun bir dünya yıldızını veto ettiği iddia edildi.

Joao Felix’i reddetti

İspanyol basınından MARCA’nın haberine göre teknik direktör Jose Mourinho, sezonu Barcelona’da tamamlayan vatandaşı Joao Felix’in Sarı-Lacivertlilere transfer etmeyi reddetti.

Başka bir hücum oyuncusu arıyor

Haberde yer alan bir diğer detaya göre İstanbul temsilcisinin teknik patronu Mourinho, farklı bir tip hücum oyuncusu transfer etmek istiyor. 

Barcelona performansı

Bordo-Lacivertli formayla 44 maça çıkan Portekizli yıldız çıktığı maçlarda 24 gol atarken 10 asist yaptı. Bu sezonu Barcelona’da bir önceki sezonu da Chelsea’de kiralık geçiren futbolcunun bonservisi Atletico Madrid’de bulunuyor.

Madrid’in en pahalı transferi

2019/2020 sezonun başında Felix’i transfer eden Atletico Madrid 24 yaşındaki futbolcunun transferi için Portekiz kulübü Benfica’ya 127 milyon Euro ödeyerek tarihinin en pahalı transferini gerçekleştirdi. Bu transfer Benfica tarihininde en pahalı satışı olarak kayıtlara geçti.

Son iki sezonu kiralık geçirdi

Atletico Madrid formasıyla 4 sezonda 131 maça çıkarak 34 gol ve 18 asist üreten Portekizli forvet, son iki sezonu Chelsea ve Barcelona formaları altında kiralık olarak geçirdi.

Senin için hazırladığımız haberler