Flaş iddia! Seçil Erzan Fatih Terim'in yol, yemek, otel masraflarını karşıladı! Elinde belgeler var

Akın Ungan
30.11.2023 - 10:25 | Son Güncellenme: 30.11.2023 - 10:28

Arda Turan, Emre Belözoğlu, Selçuk İnan gibi birçok ismi dolandırdığı gerekçesiyle tutuklanan Seçil Erzan'ın Fatih Terim'in yol, yemek, otel masraflarını karşıladığı iddia edildi.

Flaş iddia! Seçil Erzan Fatih Terim'in yol, yemek, otel masraflarını karşıladı! Elinde belgeler var

Özel bir bankanın şube müdürlüğünü yapan Seçil Erzan, İstanbul’da Arda Turan, Emre Belözoğlu, Selçuk İnan, Semih Kaya ve Emre Çolak gibi ünlü futbolcuların da aralarında bulunduğu kişileri "Fatih Terim" adı verilen fon ile dolandırdığı gerekçesiyle tutuklandı.

Seçil Erzan, milyonlarca lirayı Fatih Terim'e gönderdi

Fatih Terim’in davadaki konumu tartışılırken, Yeni Şafak'ın haberine göre Seçil Erzan’ın milyonlarca lirayı Fatih Terim’e gönderdiği ileri sürüldü.

Erzan, Terim'in masraflarını finanse etti

Suçlamaları kabul etmeyen Erzan’ın Fatih Terim’in yol, yemek, otel tatil ve diğer organizasyonlarını finanse ettiği, elinde bununla ilgili belgeler olduğu iddia edildi.

İlgini Çekebilir
Caner Erkin'den fon dolandırıcılığı yorumu: "Parayı kolay kazanmıyoruz"
Habere Git

Çorlu'da araştırma yapıldı

Erzan, soruşturmasında MASAK’ın talebi üzerine memleketi Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde de araştırma yapıldı. Araştırmada Erzan’ın Çorlu’da bir banka şubesinde kasası bulunduğu belirlenerek, polis tarafından açıldı.

Kasada altınlar bulundu

Söz konusu kasada, 7 Reşat altın, 5 Ata altın, 2 Ata altın kolye, 1 yüzük ile adının yazılı olduğu kartvizitler bulundu. Kasadaki altınlara el konuldu.

Erzan’ın mal varlığına yönelik yapılan çalışmada ise Çorlu’da 1 daire ve 1 iş yeri ile Çanakkale’nin Bozcaada ilçesinde bir bağ yeri olduğu tespit edildi.

Senin için hazırladığımız haberler