Flaş İddia! Galatasaray, Yıldız Oyuncusunu Devre Arasında Gönderecek

Akın Ungan
06.01.2023 - 10:19 | Son Güncellenme: 06.01.2023 - 10:35

İç transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray'da Patrick van Aanholt ve Haris Seferovic ile beraber bir yıldız oyuncunun takımdan ayrılacağı iddia edildi.

Flaş İddia! Galatasaray, Yıldız Oyuncusunu Devre Arasında Gönderecek

Sezon başında yaptığı yıldız transferler ile dikkat çeken Galatasaray, iç transfer çalışmalarına devam ediyor. Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında oynanacak Fenerbahçe derbisine hazırlanan Sarı-Kırmızılılar hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı.

Seferovic ve van Aanholt ile beraber bir yıldız daha ayrılacak

A Spor'un haberine göre Galatasaray'da takımdan ayrılacak oyuncuların listesi belli oldu. Benfica'dan kiralanan ve beklenenin altında kalan Haris Seferovic ile performansında büyük bir düşüş oluşan Patrick van Aanholt'un yanı sıra kadroya sezon başında katılan bir yıldız oyuncuyla yolların ayrılacağı kaydedildi.

Mata ile yollar devre arasında ayrılacak

İddiaya göre Manchester United ile olan sözleşmesinin sonuna gelmesinin ardından Galatasaray ile anlaşma sağlayan yıldız futbolcu Juan Mata ile yollar ayrılacak. Sarı-Kırmızılılar ile sezon sonuna kadar kontratı bulunan ve 1.9 milyon Euro kazanan Mata, devre arasında gidebilir.

İlgini Çekebilir
Erden Timur Avrupa'da kulüp satın aldı
Habere Git

Sezon başında geldi, 1.9 milyon Euro'luk sözleşme imzaladı

Kariyerine Real Oviedo altyapısında başlayıp, Real Madrid altyapısında yetişen Juan Mata, Valencia ve Manchester United dönemlerinin ardından Galatasaray ile 1+1 yıllık sözleşmede anlaşma sağladı. 34 yaşındaki yıldız oyuncu, bedelsiz olarak geldiği Sarı-Kırmızılılar'da 1.9 milyon Euro'luk kontrata imza attı.

7 maçta 1 gol, 2 asist

Juan Mata, Galatasaray forması ile 7 karşılaşmada görev aldı. Toplam 317 dakika sahada kalan İspanyol on numara, 1 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, 2 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi. Juan Mata, 1 maçta ise sarı kart gördü.

Seferovic ve Aanholt'un ayrılığı gündemde

Galatasaray'da gönderilmesi beklenen oyuncular arasında Patrick van Aanholt ile Haris Seferovic de bulunuyor. Sol bek pozisyonunda problem yaşayan Sarı-Kırmızılılar, van Aanholt'un performansını yetersiz bulmasıyla Kazımcan Karataş ve Emre Taşdemir'e yönelmişti. İki genç oyuncunun da sakatlığı bulunması ile tekrar Hollandalı'ya dönen Okan Buruk yönetimi, tecrübeli futbolcunun performansında ilerleme göremedi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da Belhanda krizinin mimarı geri döndü!
Habere Git

Sezon başında Portekiz temsilcisi Benfica'dan kiralık olarak kadroya katılan Haris Seferovic de hazırlık kampında gösterdiği performansın uzağında kaldı. Sezon içinde formasını Bafetimbi Gomis'e kaptıran yıldız santrfor, Mauro Icardi'nin takıma katılması ile 3. forvet konumuna geriledi.

Senin için hazırladığımız haberler