Gazeteci Tahir Kum, TFF için olağanüstü genel kurul tarihi verdi

14.12.2023 - 15:55 | Son Güncellenme: 14.12.2023 - 16:14

Gazeteci Tahir Kum, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Türkiye Futbol Federasyonu için olağanüstü genel kurul tarihi verdi. Detaylar haberimizde...

Gazeteci Tahir Kum, TFF için olağanüstü genel kurul tarihi verdi

AJANSSPOR - HABER

Hakem Halil Umut Meler'in Ankaragücü - Çaykur Rizespor karşılaşmasının bitiminde saldırıya uğramasının ardından Türkiye Futbol Federasyonu ligleri süresiz erteleme kararı aldığını açıklamıştı. Yaşanan bu gelişmeler üzerine Kulüpler Birliği Vakfı dün Gençlik ve Spor Genel Müdürü Osman Aşkın Bak'ın da katıldığı bir toplantı gerçekleştirdi.  

Kulüplerin çoğunluğu Büyükekşi ve yönetiminin istifasını istedi

Kulüpler Birliği Vakfı toplantısında birçok Süper Lig kulübünün TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ve yönetiminin istifasını istediği ileri sürülmüştü. 

Ali Koç: TFF’den çok memnun olan az sayıda kulüp var

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Ali Koç da gerçekleştirdikleri toplantının ardından yaptığı açıklamada “TFF’den çok memnun olan az sayıda kulüp var. Hiç memnun olmayanlar var. Destek olalım ama bu kadrolarla, bu yönetim anlayışıyla bu sorunlara çözüm sağlanamayacağını düşünen kulüplerimiz var” ifadelerini kullanmıştı.

İlgini Çekebilir
Ligin kaderi yarın belli olacak! Riva'da kritik toplantı
Habere Git

"TFF bu sorunları sorumluluğu başkasına yükleyerek çözemez"

Koç, yaşanan bu tabloda herkesin payı olduğunu belirterek, "Kimse de sorumluluktan kaçmamalı. Bu sorunlar Türkiye Futbol Federasyonunun kendisini ayırıp, sorumluluğu başkalarına yükleyerek çözebileceği sorunlar değildir." dedi. 

Gazeteci Tahir Kum'dan flaş iddia

Gazeteci Tahir Kum, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Türkiye Futbol Federasyonu ve Türk futbolunun geleceğiyle ilgili flaş bir iddiada bulundu. Kum, 'Sıcak Bilgi' diyerek duyurduğu paylaşımında "Dünkü Kulüpler Birliği Toplantısında tüm kulüpler TFF'den memnun olmadıklarını açıkladı. Galatasaray, Başakşehir ve Kayseri 'olağanüstü genel kurula gidelim' önerisine muhalefet şerhi koydu" ifadelerini kullandı.

23-30 Ocak'ta Olağanüstü Genel Kurul iddiası

Tecrübeli gazeteci yaşananların ardından flaş bir tahminde de bulunarak, "TFF için 23-30 Ocak gibi Olağanüstü Genel Kurul görünüyor" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler