Flaş iddia! Vitor Pereira anlaştı...

Akın Ungan
14.12.2021 - 21:09 | Son Güncellenme: 14.12.2021 - 23:00

Fenerbahçe'nin teknik direktörü Vitor Pereira hakkında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Vitor Pereira, hangi takımla anlaştı? Detaylar haberimizde...

Süper Lig'de kötü günlerden geçen Fenerbahçe'de, bekleneni veremeyen Vitor Pereira'nın bırakması gündemde. Sarı-lacivertliler Portekizli teknik adam yönetiminde lider Trabzonspor'un 12 puan gerisinde kaldı. UEFA Avrupa Ligi'nden de elenen temsilcimiz yoluna Konferans Ligi'nde devam edecek.

Flamengo iddiası

Brezilya basınında yer alan habere göre Vitor Pereira, Brezilya Ligi'nden Flamengo ile anlaşmaya vardı. Fox Sports Brasil, Sarı-Lacivertli çalıştırıcının, Flamengo'da Renato Gaucho'dan boşalan koltuğa geçirileceğini yazdı.

Ünlü kulüp, "Güney Amerika'nın Şampiyonlar Ligi" olarak değerlendirilen Libertadores Kupası finalinde Palmeiras'a kaybetmişti. Bu gelişmenin ardından görevi bırakan Renato Gaucho'nun yerine hoca arayışı başladı.

Brezilya basınında daha önce çıkan haberlerde de Vitor Pereira'nın, dil sorunu yaşamayacağı bu ülkede çalışmaya sıcak baktığı vurgulanmıştı.  

Senin için hazırladığımız haberler