Wanda Nara'nın Mauro Icardi'yi Evden Kovduğu İddia Edildi

Akın Ungan
15.12.2022 - 11:02 | Son Güncellenme: 15.12.2022 - 11:24

Galatasaray'ın PSG'den kiralık olarak transfer ettiği Mauro Icardi'nin, Arjantin'de Wanda Nara tarafından evden kovulduğu iddia edildi. İşte detaylar.

Wanda Nara'nın Mauro Icardi'yi Evden Kovduğu İddia Edildi

Galatasaray'ın sezon başında Ligue 1 devi Paris Saint Germain'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Mauro Icardi, özel hayatıyla konuşulmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Sarı-Kırmızılı takımın antrenmanında sakatlandığı ve tedavisine Arjantin'de devam edeceği duyurulan yıldız golcü, skandal iddialarla gündemi sarstı.

Evden kovuldu

Arjantin basınından Tiempo'nun iddiasına göre Mauro Icardi, Arjantin'de Wanda Nara ile beraber kullandığı eve geldi. Wanda Nara, Icardi'nin Santa Barbara'da bulunan bu evde kalmasını istemedi. 29 yaşındaki yıldız futbolcu, Wanda Nara tarafından evden kovuldu.

"Wanda Nara'nın yanına gelmek için sakatlık icat etti"

Evden kovulduğu belirtilen Mauro Icardi hakkında geçtiğimiz gün farklı bir iddia ortaya atılmıştı. El Trece TV'ye çıkan gazeteci Rodrigo Lussich, "Türk kaynaklarına göre Mauro Icardi bir sakatlık yaşadı ve tedavi olmak için Arjantin'e geldi. Bu Wanda Nara'nın yanına gelmek için icat edildi." demişti.

İlgini Çekebilir
Mauro Icardi ile ilgili skandal iddia: ''Şüphe duyuluyor''
Habere Git

"Galatasaray Icardi'nin sakatlığından şüphe duyuyor"

Sözlerine devam eden Lussich, gündemi bir daha sallayan başka bir iddiada da bulundu. Lussich, Galatasaray'ın Icardi'nin sakatlığına inanmadığını söyledi. Arjantinli gazeteci, "Kulübü de bu sakatlıktan büyük ölçüde şüphe duyuyor" ifadelerini kullandı.

"Takım maçlara çıkıyor, ancak Icardi'nin dönüş tarihi belli değil"

Televizyon programında yer alan konuklardan "Icardi'nin tedavisine Arjantin'de devam edeceği açıklandı. Takım maçlara çıkıyor, ancak Icardi'nin dönüş tarihi belli değil" açıklamasını yaptı.

Mauro Icardi'nin kariyeri

19 Şubat 1993 doğumlu Mauro Icardi, İspanya'nın Vecindario altyapısında futbola başladı. Daha sonra Barcelona altyapısına geçen santrfor, Sampdoria ile profesyonel oldu. İtalya'da Inter'e transfer olan yıldız, Paris Saint Germain'de kiralık olarak forma giydi. Daha sonra Fransız devinin bonservisini aldığı golcü oyuncu, bu sezonun başında Galatasaray'a kiralandı.

İlgini Çekebilir
Aktürkoğlu'ndan eleştiri ve transfer iddialarına yanıt!
Habere Git

Icardi'nin bu sezonki performansı

Bu sezon Sarı-Kırmızılı forma ile 6 karşılaşmada forma giyen Mauro Icardi, 4 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. 3 defa da takım arkadaşlarına gol pası vermeyi başaran Arjantinli yıldız, 1 maçta ise sarı kart gördü.

Galatasaray'ın Süper Lig'deki durumu

Sezon başında kadrosuna kattığı yıldız transferler ile transfer dönemine damga vuran Galatasaray, sezona galibiyetle başladı. İlk yenilgisini henüz 2. haftada alan Sarı-Kırmızılılar, devam eden 6 hafta boyunca yenilmedi. Sezon başında gol yükünü Bafetimbi Gomis'in çekmesi eleştiri konusu olurken, yıldızların takıma alışması ile bu sorun ortadan kalktı. 

2022 Dünya Kupası arasına 3 hafta üst üste aldığı galibiyetlerle giren Galatasaray, özellikle son maçta Başakşehir karşısındaki 7-0'lık galibiyetle dikkat çekti. Sarı-Kırmızılılar, Dünya Kupası arasına 13 maçta 8 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak topladığı 27 puan ile 2. sırada girdi.

Senin için hazırladığımız haberler