Trabzonspor'da Bakasetas ayrılmak için izin istedi iddiası

26.07.2022 - 10:16 | Son Güncellenme: 26.07.2022 - 16:56

Trabzonspor'da geçtiğimiz sezonun ikinci yarısıyla birlikte büyük bir düşüş yaşayan Yunan yıldız Anastasios Bakasetas ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. İşte detaylar...

Trabzonspor'da Bakasetas ayrılmak için izin istedi iddiası

Trabzonspor'un şampiyonluğunda 43 maçta 9 gol ve 8 asistlik katkısıyla önemli rol oynamasına rağmen sezonun ikinci yarısındaki düşüşüyle birlikte yeni sezon öncesi hazırlık maçlarındaki görüntüsü de beğenilmeyen Anastasios Bakasetas ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı.

Ayrılmak için izin istedi iddiası

Karadeniz ekibinin 2020-21 sezonun devre arasında Alanyaspor'dan 3 milyon Euro karşılığında transfer edilen 29 yaşındaki Yunan orta saha, yönetimden ayrılmak için izin istediği öne sürüldü.

Menajeri kulüple görüştü, transfer için izin verildi

Akşam'da yer alan iddiaya göre; Yunan futbolcunun menajeri Ahmet Ağaoğlu ve kurmaylarıyla bir toplantı gerçekleştirdi. Tecrübeli yıldızın menajeri bordo-mavili ekipten kulüp aramak için izin istedi. Trabzonspor'da bu istek kabul edildi. Bu sezon başı kampında da tutuk performansıyla dikkatleri üzerine çeken Bakasetas'ın aklının transferde olduğu öne sürüldü.

İlgini Çekebilir
Avcı'nın sözleri Eskişehirspor'u kızdırdı!
Habere Git

12 milyon Euro'ya serbest kalabilir

Sözleşmesinde 12 milyon Euroluk serbest kalma maddesi bulunan tecrübeli futbolcu için İtalyan'ın köklü ekiplerinden Fiorentina devreye girmiş durumda. Trabzonspor ile 2 yıl daha sözleşmesi bulunan Bakasetas'ın güncel piyasa değeri ise 9,5 milyon Euro...

 

Senin için hazırladığımız haberler