FLAŞ - Jelena Karleusa'dan, Tosic açıklaması : "Sözleşme ve para ..."

03.02.2018 - 18:12 | Son Güncellenme: 03.02.2018 - 18:12

FLAŞ - Jelena Karleusa'dan, Tosic açıklaması : "Sözleşme ve para ..."

Sakatlığı nedeniyle sezonun ikinci yarısındaki maçlarda forma giyemeyen Dusko Tosic için eşi Jelena Karleusa’dan bir açıklama geldi.

Sosyal medya hesabından bir açıklama yayımlayan Karleusa, “Dusko’nun sahada olmama nedeni ciddi bir sakatlığının olması (Ki hala devam ediyor). Bunun sözleşme ya da lanet olası para ile ilgisi yok. Başka kulüplerden gelen çok daha yüksek ücretleri reddetti çünkü Beşiktaş’ı çok seviyor. O gerçek bir Beşiktaş kartalı.”

Beşiktaş'ın oyuncusu Dusko Tosic'in eşi Jelena Karleusa, Twitter hesanından olay paylaşımda bulundu.
Balkanların en önemli pop starlarından biri olan 38 yaşındaki Jelena Karleusa'nın, 'dün gece hakkında' notuyla paylaştığı fotoğraflar dikkati çekti.
Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Dusko Tosic'in eşi Jelena Karleusa, Twitter hesabı üzerinden paylaştığı fotoğraflarla gündemi salladı.
Habertürk'ün haberine göre; Beşiktaşlı futbolcu Tosic'in eşi Jelena Karluesa'nın 670 TL'lik hesaba verdiği bahşiş dudak uçuklattı...
Beşiktaş'ın uzun süredir yapımı süren stadı Vodafone Arena geçtiğimiz hafta açıldı. Beşiktaş-Bursaspor maçında kapıları açılan stada ünlü isimler akın etti.    
Maçın ertesi gününde yakın arkadaşları ve eşi Tosic ile Beşiktaş'taki bir mekana giden Karleusa, verdiği bahşişle dudak uçuklattı. Karleusa 670 TL'lik hesabı getiren garsona 200 Euro (yaklaşık 640 TL) bahşiş verdi.    
2008 yılında Tosic ile evlenen Jelena Karleusa'nın Atina ve Nika adında iki kızı bulunuyor.
Ünlü çift yaklaşık 1.2 milyon dolar değerindeki penthouse daire için aylık 6 bin dolar kira ödeyecek. İkili bir süredir Kozyatağı'ndaki Marriott otelde konaklıyordu.  
Beşiktaş’ın son transferi Dusko Tosiç’in (30) iki kızının annesi ve 9 yıllık eşi Jelena Karleusa (37)  Türkiye’ye gelen gelmiş geçmiş en seksi futbolcu eşlerinden biri. Belki de birincisi. İşte Jelena Karleusa'nın röportajı:   
37 yaşındaki Jelena Karleusa, Instagram hesabından yaptığı cesur paylaşımlarıyla da biliniyor. Ünlü şarkıcının Instagram'da 726 bin takipçisi var.  
2008 yılında evlenen çiftin 2 kızı bulunuyor.
Jelena son olarak Sırbistan'ın önemli moda dergilerinden Story'nin Eylül sayısı için Dubai'de 'Çöl prensesi' konseptiyle objektif karşısına geçip çarpıcı pozlar vermişti.
   
   
   
    LADY GAGA İLE MADONNA KARIŞIMIYIM    Bir idolünüz, örnek aldığınız birileri var mı? En beğendiğiniz dünya starı kim?  Hayır müzik idolüm yok. Fakat birisiyle karşılaştırmak gerekirse Lady Gaga ile Madonna’nın arasında değişik bir karışımım.  Ama asla kopya değilim.  
     
   
Dusco Tosiç ve Jelena   Beşiktaş takımını önceden biliyor muydunuz?  Beşiktaş taraftarı dünyadaki en iyi taraftar. Hayatımda daha önce hiç böyle bir atmosfer, böyle bir bağlılık görmemiştim. Ve evet onlar beni seviyorlar. 10 gün önce doğum günümde bana bir video hazırlayıp doğum günümü kutladılar. Çok onurlandım ve çok gururlandım.      
   
Senin için hazırladığımız haberler