Futbolculardan flaş karar! Maça çıkmıyorlar

Akın Ungan
02.05.2024 - 16:41 | Son Güncellenme: 02.05.2024 - 16:50

TFF 2. Lig ekibi Serik Belediyespor futbolcuları ödemelerin yapılmadığını açıklarken, sözlerin tutulmaması halinde Esenler Erokspor maçına çıkmayacaklarını duyurdu.

Futbolculardan flaş karar! Maça çıkmıyorlar

AJANSSPOR HABER

Zonduldak Kömürspor karşısında kazanarak TFF 2. Lig'de kalmayı garantileyen Serik Belediyespor'da futbolcular flaş bir karar aldı. Yeşil-Beyazlı futbolcular, yaptıkları yazılı açıklamayla kulüp yönetimini hedefine alırken verilen sözlerin tutulmaması halinde yarın oynanacak Esenler Erokspor maçına çıkmama kararlarını duyurdu.

Muhatap yok

Yönetim tarafından verilen sözlerin tutulmadığına dikkat çekilen açıklamada, "Alın terimizle sorunlarımızı lig sonuna kadar halı altına süpürerek takımımızı ligde bıraktık. Aylardır söz verilen peşinat ve maçbaşı ödemeleri içeride olmasına rağmen bu zamana dek hiç bir açıklama yapmadık.

Son olarak kazanarak ligde kalmayı garantilediğimiz Zonguldak Kömürspor maçı primi de ödenmemiş olup muhattap alabileceğimiz kimseye de ulaşılamamıştır" denildi. 

Mağdur oldular

Ödemelerin seçim sonrasında yapılması sözünün verildiğini, ancak bunun da tutulmadığı belirtilen açıklama şu şekilde tamamlandı: "Bugün lig biterken gelinen nokta da görüyoruz ki gurur ve şerefimiz ile ligde bıraktığımız Serik Belediyespor futbolcuları olarak mağdur edildik. Verilen sözler tutulmadığı takdirde cumartesi günü oynanacak Esenler Erokspor maçına çıkmama kararı aldığımızı bildiririz"

Senin için hazırladığımız haberler