Flaş Kerem Aktürkoğlu iddiası: "Barcelona, Real Madrid..."

27.09.2024 - 13:16 | Son Güncellenme: 27.09.2024 - 13:29

A Milli Futbolcu Kerem Aktürkoğlu, Galatasaray'dan Benfica'ya transfer oldu. Kerem için eski antrenörü dikkat çeken transfer açıklamasında bulundu. Detaylar...

Flaş Kerem Aktürkoğlu iddiası: "Barcelona, Real Madrid..."

AJANSSPOR - HABER

Kerem Aktürkoğlu, 2020-2021 sezonunda TFF 3. Lig takımlarından 24 Erzincanspor'dan Galatasaray'a transfer oldu. Sarı-Kırmızılı takımda geride kalan 4 sezonda başarılı bir performansa imza atan Kerem, Portekiz devi Benfica'nın yolunu tuttu.

G.Saray'da 179 maç

Galatasaray'da 4 sezon forma giyen 25 yaşındaki Türk kanat oyuncusu, 179 maçta sahaya çıktı. Bu karşılaşmalarda 46 kez ağları havalandıran Kerem, 42 kez de gol pası vermeyi başardı.

12 milyon Euro'ya Benfica'nın yolunu tuttu

Kerem Aktürkoğlu, Avrupa ekiplerinin dikkatini çeken başarısının ardından geçtiğimiz yaz 12 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Benfica'nın yolunu tuttu. Portekiz ekibi milli futbolcuyla 5 yıllık sözleşme imzaladı.

3 maçta büyüledi

Benfica formasıyla henüz 3 maça çıkan Kerem Aktürkoğlu, şimdiden performansıyla Portekizli taraftarları büyüledi. Kerem, bu karşılaşmalarda 2 gol ve 2 asistlik performans gösterdi.

"Benfica'dan bu takımlara gidebilir"

Kerem Aktürkoğlu'nun eski takımı Hisareynspor'un antrenörü Muammer Akçay, AA'ya açıklamalarda bulundu. Akçay, "Kerem özel bir oyuncu, kafası rahat olduğunda özelliklerini daha iyi kullanıyor. Real Madrid olur, Barcelona olur, İngiltere'den Liverpool olur. Benfica'dan bu takımlara gidebilir. Benfica taraftarı da Kerem'i ayakta alkışlıyor, bu da bir gurur" dedi.

"Biz de 'Seni Fatih Terim oynatır' dedik"

Sözlerine devam eden Akçay, "İsteyen çok kulüp vardı Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Kasımpaşa... Biz de 'Seni Fatih Terim oynatır.' dedik. O da tercihini Galatasaray'dan yana kullandı. Şimdi bir marka oldu. Bize de gurur veriyor. Boş zamanı olduğunda sağ olsun bizi de ziyaret ediyor, ahde vefası olan bir öğrencimiz" şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler